Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Mια παναιτωλική έκπληξη για τον μικρό Βικέντιο

O μικρός Βικέντιος βρέθηκε στο Αγρίνιο με την Ακαδημία του ΑΟ Πήγασου Μπεγουλακίου για να συμμετάσχει σε τουρνουά του Παναιτωλικού. Την παρουσία του θα τη υμάται και για άλλους λόγους. Το “γιατί” διαβάστε το στην ανακοίνωση της ομάδας του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ

Μια Super league Έκπληξη …για τον Βικέντιο!!

Την Κυριακή 21/04 η ακαδημία του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του EMILEON, του προπονητικού κέντρου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και συμμετείχε σε τουρνουά φιλικών αγώνων που είχε διοργανώσει η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και εν συνεχεία παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ.
Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκδρομής μας,υπήρξε ένα μικρό απρόοπτο με μικρό αθλητή της ακαδημίας μας ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προληπτικά.
Η Διοίκηση μας και ο υπεύθυνος της ακαδημίας μας Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με τους προπονητές μας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Βικέντιου!

Σήμερα όμως μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Βικέντιο απο την ομάδα του Παναιτωλικού!Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Μπελεβώνης ,επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του μικρού μας παίκτη και η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός έστειλε την φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της,μια κίνηση που δείχνει την ευαισθησία και την στήριξη του Συλλόγου τους στα παιδιά!

Σας ευχαριστούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και πάντα να χαρίζεται παιδικά χαμόγελα!

Ο Βικέντιος είναι μια χαρά και το χαμόγελό του είναι η απόδειξη!!!

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.