Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Mια σύλληψη για ξυλοδαρμό 38χρονου στο Πόρτο Κατσίκι

Mια σύλληψη για ξυλοδαρμό  38χρονου στο Πόρτο Κατσίκι

 Αίσθηση προκαλεί το περιστατικό ξυλοδαρμό 38χρονου έλληνα  τουρίστα στη δημοφιλή παραλία Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας. Η υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές που προέβησαν σε μια σύλληψη ενώ αναζητούν και άλλους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο 38χρονος που είναι το θύμα του ξυλοδαρμού  φέρεται να ήρθε σε λεκτικό διαπληκτισμό αρχικά με έναν 61χρονο με αιτία της αντιπαράθεσης μια θέση σε χώρο στάθμευσης πλησίον της παραλίας.

Η φιλονικία έληξε και ο 38χρονος  μετά από ώρα επιβιβάστηκε με την οικογένειά του στο αυτοκίνητό του παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής. Σε κοντινό όμως σημείο    τον σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα. Τρεις άνδρες, σύμφωνα με τις  καταγγελίες, επιτέθηκαν στον άνδρα χτυπώντας τον σε σημείο που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η σύζυγός του κάλεσε για συνδρομή την αστυνομία που πλέον αναζητά τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών  βλαβών. Ανάμεσά στους φερόμενους ως δράστες  βρίσκεται και νεαρό άτομο 25 ετών .

Η μόνη σύλληψη που έχει μέχρι στιγμής σημειωθεί  είναι του 61χρονου  με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση σωματικών βλαβών.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.