Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Περδικακιωτών Αιτωλοακαρνανίας «Η Αγία Παρασκευή» σε κέντρο της Αττικής, παρουσία πλήθους κόσμου, με κέφι και χαμόγελα.
«Η βραδιά του Σαββάτου δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια απόδειξη πως οι δεσμοί μας παραμένουν αδιάρρηκτοι 50 χρόνια τώρα!», σημειώνει ο Σύλλογος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς όσους παρευρέθηκαν και συνέδραμαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Αναλυτικά:
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς σε όλους εσάς που γεμίσατε την αίθουσα στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας!
Η βραδιά του Σαββάτου δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια απόδειξη πως οι δεσμοί μας παραμένουν αδιάρρηκτοι 50 χρόνια τώρα!
Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έδωσε η παρουσία των ανθρώπων που ήρθαν από το χωριό μας ειδικά για τη βραδιά αυτή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
Τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Περδικακίου, Θανάση Κουρτέση
Την Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Περδικακιωτισσών, Λιάνα Τζανουλίνου-Παπαδημητρίου
Η παρουσία τους μας γεμίζει δύναμη και επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία όλων μας για το καλό του τόπου μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που ξεκίνησε τη διαδρομή του τον Οκτώβριο, νιώθει βαθιά συγκίνηση για τη στήριξή σας.
Χορέψαμε με την ψυχή μας.
Τιμήσαμε φίλους του Συλλόγου.
Χειροκροτήσαμε το χορευτικό και ποδοσφαιρικό μας τμήμα.
Δώσαμε υπόσχεση για ακόμη περισσότερες κοινές στιγμές.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Δ.Σ. και στους εθελοντές μας για την ακούραστη προσπάθεια και στήριξη!
Ραντεβού στην ανοιξιάτικη εκδρομή και φυσικά… στις 15 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μας.













