Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μιχάλης: ο μαγνητικός τομογράφος εργαλείο λαϊκισμού στα χέρια πολιτικάντηδων παλιάς κοπής

mixalis

O πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Δ.Μιχάλης ανταπάντησε στον νυν διοικητή Π.Παπαδόπουλο που καταφέρθηκε εναντίον του με αιχμηρά λόγια για την υπόθεση του μαγνητικού τομογράφου. Αναφέρει ο κ.Μιχάλης:

Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ στα χέρια πολιτικάντηδων παλιάς κοπής.

Σε συνέντευξή του στον Αχελώο TV ο κ. Παπαδόπουλος (διοικών στο Ν.Αγρινίου), άφησε υπονοούμενα δοσοληψιών για τον τέως διοικητή (εμένα), προσπαθώντας να προσφέρει υπηρεσίες στην ένοχη ΥΠΕ και να παίζει το πολιτικάντικο παιχνίδι του, προκειμένου να δείξει «έργο». Ένα «έργο» που όλο αυτό το διάστημα τον κάνει να λάμπει διά της ατολμίας του και τις αυριανίστικου τύπου κορώνες του.
Τα γεγονότα όμως, είναι εδώ και μαρτυρούν για τα πεπραγμένα όλων.
Μετά τη δημοσίευση του κατωτέρω δελτίου τύπου που εξέδωσα, επανήλθε, ως ανέμενα, άλλωστε.
Τα όσα αναφέρει επιβεβαιώνουν απλά το λαϊκίστικο προφίλ του και τίποτε άλλο.
Σ’ αυτά θα πώ μόνο τούτα:
1. Τα περί Μαγνητικού, ΥΠΕ κ.λπ έχουν ήδη εξαντληθεί σε παρουσίαση στοιχείων και ο καθένας μπορεί να κρίνει. Όσο για το αν «έγιναν σύμφωνα με τους Δημόσιους διαγωνισμούς διαφορετικά δεν θα είχε εκτελεστεί», θα το μαθαίνατε, αν ολοκληρώνονταν οι έρευνες. Αλλά βέβαια, εσείς «το κατέχετε» δεν τις χρειάζεστε.
2. Ακόμη και για τις τέντες και τα γυαλιστερά γραφεία, δεν θυμάμαι να είπατε τίποτε, τότε. Γιατί τώρα? Αλλά η ηθική σας προφανώς εξαντλείται στο φαίνεσθε και όχι στο πράττειν
3. Συγνώμην που δεν συνειδητοποίησα πως αποτελεί έργο «τόλμης» σας η επικείμενη στελέχωση των ΤΕΠ. Μάλλον πρέπει να πιάσετε την ιστορία από την πρώτη σελίδα.
4. Για τις συμβάσεις στην καθαριότητα και φύλαξη πώς προκηρύχτηκαν με δική μου υπογραφή, αφού τις φύλαγα στο συρτάρι μου, είναι απορίας άξιο.
5. Όσο για τις ΕΔΕ, καλά θα κάνατε να σας απασχολούν γιατί αφορούν απώλειες ζωής και δεν είναι «πάρεργο» όπως προσπαθείτε να το παρουσιάσετε. Στις άλλες περιπτώσεις ήταν πειθαρχικοί έλεγχοι συμπεριφορών άδικων προς τους πολίτες. Και εκείνα όμως είναι πάρεργο για σας, ως φαίνεται. Εμ, βέβαια, θα στενοχωρήσουμε ομαδούλες για τους πολίτες?
6. Στα άλλα –που και πάλι εξαπολύει απειλές- θα ήταν κρείτον του λαλείν το σιγάν. Αν εγώ έδωσα και που και τι, είναι άλλοι που θα κρίνουν αν καλώς ή όχι έκανα. Ας τους αφήσει λοιπόν να κρίνουν. Απλά έχω ένα ερώτημα. Αν εγώ ζήτησα έλεγχο για κάποια πράγματα, τι φοβούνται οι καθαροί ουρανοί? Θα φανεί βέβαια παρά το ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τους ελέγχους. Ή δε γνωρίζετε κ. Παπαδόπουλε και για την κατευθυνόμενη εκτέλεση αξονικών (και μαγνητικών)? Και για την κατάχρηση εξετάσεων και την εξυπηρέτηση πελατών σε βάρος του νοσοκομείου? Αυτά φόβισαν κάποιους και θέλετε την κεφαλή μου επί πίνακι για να μην ερευνηθούν? Είπαμε να «προσφέρετε υπηρεσίες» αλλά όχι και έτσι.

Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει πολλάκις προσπαθώντας να συσκοτίσει τα δεδομένα. Βλέπεις, πες, πες, κάτι μένει.
Οι πολίτες όμως έχουν κρίση και σε αυτούς τον παραδίδω.

Τι προηγήθηκε διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λαυρέντης

    Κι άλλος «ασυμβίβαστος επαναστάτης» για υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.