Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Μικρά και θαυματουργά έπιπλα κατάλληλα για το δυάρι σας!

Μικρά και θαυματουργά έπιπλα κατάλληλα για το δυάρι σας!

Ένας όχι και τόσο μεγάλος χώρος είναι δύσκολο να είναι λειτουργικός με πολλά έπιπλα! Κι όμως υπάρχουν λύσεις που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια! Αυτές υπάρχουν στο epiploplus. Το e-shop που μπορεί να σας αποστείλει όλα τα έπιπλα σε λίγες εργάσιμες, χωρίς υπερβολικά κόστη επιβάρυνσης με επαγγελματισμό και αμεσότητα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά προϊόντα που μπορεί να γίνουν ένα με τον χώρο σας και να σας λύσουν τα χέρια όταν ο χώρος απαιτεί ένα έξυπνο και πρακτικό έπιπλο.

Μικρή κουζίνα

Μικρή ή μεγάλη, στενή ή ευρύχωρη η κουζίνα είναι το πιο οικείο μέρος συνάθροισης όλης της οικογένειας. Για να μπορέσετε να την κρατήσετε μικρή μεν αλλά λειτουργική δε, χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα από τραπέζια κουζίνας που είναι πρακτικά. Στο epiploplus θα τα βρείτε σε προσφορές.

Για παράδειγμα το τραπέζι ροτόντα με δύο σπαστά φύλλα είναι μία τέλεια πρόταση που μπορεί να κολλήσει στον τοίχο της κουζίνας και να αυξομειώνεται όταν το χρειάζεστε. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα μελαμίνης. Βρείτε την ροτόντα εδώ.

Κρεμάστε τα όλα!


Οι καλόγεροι από ξύλο είναι μία πολύ σημαντική επένδυση που μπορεί να σταθεί σε μία γωνία, χωρίς να πιάνει καθόλου χώρο. Αντ’ αυτού δέχεται ρούχα και παλτό πάνω του, τακτοποιημένα και οργανωμένα για να μην χρειάζεται να τα έχετε χύμα στο σπίτι. Βρείτε με ένα κλικ τον ξύλινο καλόγερο.

Μία πολυθρόνα για τη γωνιά σας στο σαλόνι


Ακόμα κι αν έχετε μικρό σαλόνι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι άδειο. Εκμεταλλευτείτε μία άδεια γωνιά και εντάξτε την κουνιστή καρέκλα λάκα άσπρη με ψάθα στο ντεκόρ σας. Στην μεγάλη ποικιλία του epiploplus θα βρείτε και πολυθρόνες με ταπετσαρία.

Μπορείτε πριν από την online παραγγελία σας, να έρθετε σε επικοινωνία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες για περαιτέρω διευκρινίσεις. Τα μεταφορικά συνήθως είναι δωρεάν εντός Αττικής.

Για περισσότερα μικρά και θαυματουργά έπιπλα επισκεφτείτε το epiploplus.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.