Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Μιλλούση για Πετρούνια: «Θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και δεν έχουμε δει τον Λευτέρη…» – ΕΡΤ: «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Μιλλούση για Πετρούνια: «Θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και δεν έχουμε δει τον Λευτέρη…» – ΕΡΤ: «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, περίμενε πως και πως να δει τον Έλληνα Πρωταθλητή στο 2ο γκρουπ των προκριματικών των Αγώνων του Τόκιο…
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να περάσει στον τελικό της 2ας Αυγούστου με τους 15.333 βαθμούς που συγκέντρωσε, ωστόσο, η προσπάθειά του δεν προβλήθηκε ποτέ από την ΕΡΤ.

Μάταια περίμενε και η Βασιλική Μιλλούση να τον παρακολουθήσει και να τον θαυμάσει…

«Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη…» σχολίασε σε βίντεο στα social media.

ΕΡΤ: «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών»

Η ΕΡΤ σχολίασε τους Ιάπωνες για Unfair, λέγοντας πως εκείνοι ευθύνονται που δεν έδειξαν την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή.
Άσχημη εντύπωση πρόκαλεσε το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων. Ο Έλληνας πρωταθλητής, προκρίθηκε εύκολα στον τελικό, αλλά οι τηλεθεατές στην Ελλάδα δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια του.

Η ΕΡΤ σχολίασε το γεγονός ως Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού.

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», έγραψε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.