Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Το   χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα:

Οι μέρες των Χριστουγέννων και το ελπιδοφόρο μήνυμα που κομίζουν, συμπίπτουν φέτος με την αρχή μιας νέας περιόδου για την πατρίδα μας. Μιας νέας περιόδου και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Αφήνουμε πίσω τις πολλές δυσκολίες, προσπερνάμε προβλήματα και υστερήσεις, χτίζουμε το αύριο, μεθοδικά, σταθερά, με πίστη στις δυνατότητες της περιοχής μας, με αμετακίνητη προσήλωση στους στόχους μας και με χειροπιαστά αποτελέσματα.

Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει. Ανοίγει γοργά το βηματισμό της σε μια νέα πορεία αναγέννησης, αυτοπεποίθησης, κοινωνικής δικαιοσύνης και προόδου. Με γνώμονα τον άνθρωπο, με προτεραιότητα στις νέες και στους νέους, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και στο δικαίωμα για δουλειά και ευημερία.

Αυτές τις μέρες, της γαλήνης, της θαλπωρής και της κατάνυξης, η δύναμη, η πίστη και η αισιοδοξία ας γίνουν οδηγοί μας για το μέλλον. Μπροστά μας ανοίγεται ένας δρόμος που οι θυσίες, οι προσπάθειες και οι κόποι μας δικαιώνονται, με άμεσα οφέλη στη ζωή και στην καθημερινότητα μας.

Με τις σκέψεις αυτές, θέλω να ευχηθώ σ’ όλες και σ’ όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Αγάπη και ευόδωση κάθε προσωπικής και οικογενειακής προσδοκίας.

Χρόνια Πολλά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.