Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Μοιράζει συγχαρητήρια και “μπράβο” η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 για την επιτυχία της ομάδας Παίδων

2 (1)Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 BC συγχαίρουν τους παίκτες και όλο το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Παίδων του Συλλόγου, που κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (11-15 Απριλίου).
Toνίζουν πως ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της ομάδας κ. Καραπιπέρη και κ. Καρατσώρη, αλλά και τους άλλους προπονητές των τμημάτων Ακαδημιών Νίκο Τάγκα και Γιώργο Τασόπουλο, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του σωστού μπασκετικού πνεύματος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Σημειώνουν πως πολλά μπράβο αξίζουν φυσικά στους παίκτες του παιδικού τμήματος, οι οποίοι κατέθεσαν την ψυχή τους μέσα στο παρκέ και έδειξαν ότι με πολλή θέληση όλα είναι εφικτά.
«Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι καθώς πρέπει, καταρχήν στην κοινωνική και ύστερα στην μπασκετική τους ζωή.
Πεποίθηση της Διοίκησης είναι ότι το βάρος πρέπει να πέσει στις Ακαδημίες των Συλλόγων, προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε ακριβώς αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.