Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Μητέρα του Αγρινιώτη δικηγόρου: Απάντηση στον… αστυνομικό που με αποκαλεί πουτ@@@

Μητέρα του Αγρινιώτη δικηγόρου: Απάντηση στον… αστυνομικό που με αποκαλεί πουτ@@@

Με χυδαίο τρόπο μίλησε ένας άνδρας των ΜΑΤ σε  Αγρινιώτη δικηγόρο που διαδήλωνε χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα,  οι αστυνομικοί παρασύρουν και έναν από τους συγκεντρωμένους, που φωνάζει “δικηγόρος είμαι, δικηγόρος”, για να ξεφύγει.

Τότε ένας άνδρας των ΜΑΤ συνεχίζει να τον σπρώχνει  και τον πιάνει η κάμερα να απαντά με πολύ άσχημο τρόπο προς το δικηγόρο : «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π…»

Ο εν λόγω δικηγόρος είναι γιος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγρινίου “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”  Σταύρου Καμμένου και της Μαρίας Πλυτά.

Η κυρία Πλυτά απάντησε στον αστυνομικό με την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή της που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Απάντηση στον… αστυνομικό που με αποκαλεί πουτ@@@

Μαρία Πλυτά

Είμαι η μητέρα του δικηγόρου που στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα και στο αίτημα μεταγωγής του στις 6/3/2021, αστυνομικός αφενός μεν τον προπηλάκισε αφετέρου εξύβρισε εμένα αποκαλώντας με πουτ@@@, παρά το γεγονός ότι όχι μόνο δεν γνωριζόμαστε, αλλά όσον με αφορά δεν επιθυμώ να γνωρίσω ούτε τον ίδιο ούτε οποιονδήποτε άλλο με το ήθος και την… αισθητική του.

Τα στοιχεία μου είναι: Μαρία Πλυτά, συνταξιούχος δικηγόρος, και θα ήθελα μέσω υμών να επισημάνω στον νεαρό αυτό που ζει και πληρώνεται από τη φορολογία μας με σκοπό να προστατεύει τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και στον πολιτικό του προϊστάμενο τα εξής:

Προς τον αστυνομικό και τον πολιτικό του προϊστάμενο: Νεαρέ μου, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το αίτημα μεταγωγής του Δ. Κουφοντίνα, στις 6/3/2021 στην Αθήνα, όπως ευκρινώς έχει καταγραφεί σε video με ήχο, αφενός μεν προπηλάκισες και κακοποίησες τον γιο μου, δικηγόρο στο επάγγελμα, αφετέρου απεκάλεσες εμένα πουτ@@@.

Σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι πουτ@@@.

Εκτός και αν η αστυνομία γνωρίζει κάτι περισσότερο. Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος στο επάγγελμα, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά. Ξεκίνησα από τις φτωχογειτονιές του Περιστερίου, κατόρθωσα να μορφωθώ, να ζήσω έντιμα και με αξιοπρέπεια, και να μορφώσω τα παιδιά μου μαθαίνοντάς τα ταυτόχρονα τη σημασία του να είναι αλληλέγγυοι, δημοκράτες, να παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες.

Το επάγγελμα που ψευδώς μου αποδίδεις αναγκάστηκε να το δηλώσει η μεγάλη Λιλή Ζωγράφου σε εποχές για τις οποίες δεν είναι περήφανη η χώρα μας, και φαντάζομαι ούτε η υπηρεσία σας.

Ελπίζω και παλεύω για μην επανέλθουν τέτοιες εποχές. Ελπίζω επίσης σε μια απλή συγγνώμη δική σας καθώς και του πολιτικού προϊσταμένου σας.

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο φύλλο της «Εφ.Συν.» τη Δευτέρα 08/03/2021.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το δίποδο κυρά Μαρία μ;

 2. μυτηλινιος

  να βγει ο ροδιτης να υπερασπιστει το γουρουνακι

 3. Τζόζεφ

  Συγχαρητήρια στον γιο της που συμπαρίσταται στον καταδικασμένο, και αμετανόητο, κατά συρροή δολοφόνο. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια για την ενσυναίσθηση.

 4. Δημήτρης κοντονικας

  Μπαλκόνια+Μαρεβα+Νικολάου τρώμε και από τα γάντια νιτρυλιου=Έρχεται μνημόνιο με γεύση πίτσα

 5. ΑΚΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ

  @” Δηήτρης Κοντονίκας” και ” Μυτηλινιός”. Τώρα εσείς που χρησιμοποιείτε άθλιους χαρακτηρισμού; όπως “δίποδο” και “γουρουνάκι” κατά του αστυνομικού νομίζετε ότι προσφέρετε καλές υπηρεσίες; Ο τοξικός λόγος και οι εκφράσεις μίσους που υιοθετείτε είναι καταδικαστέες και δεν προσφέρουν το παραμικρό. Απλώς σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα και εσάς του ιδίους . Τελικά σε τι διαφέρετε εσείς από τον αστυνομικό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.