Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Μητρώο εθελοντών για τη συντήρηση  και διάσωση του παλαιού νοσοκομείου Μεσολογγίου

Μητρώο εθελοντών για τη συντήρηση  και διάσωση του παλαιού νοσοκομείου Μεσολογγίου

Από τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώθηκε ότι μετά από σχετική έγκριση της Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Νησιών Ιονίου δόθηκε η έγκριση  για την επισκευή της κεραμοσκεπής του Παλαιού Νοσοκομείου ώστε σε πρώτο στάδιο να μειωθεί η εισροή των ομβρίων υδάτων και να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής της.

H διοίκηση κάνει  άμεση έκκληση προς τους συνδημότες και φίλους του Παλαιού Νοσοκομείου να συμμετάσχουν στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που θα δημιουργηθεί προκειμένου κάθε ειδικότητα εθελοντών (οικοδόμοι, χτίστες, ξυλουργοί, τεχνίτες κεραμοσκεπών, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.) να συνεισφέρουν αποφασιστικά στην συντήρηση , αποκατάσταση , διάσωση του Ιστορικού κτηρίου.

Ταυτόχρονα  η Διοίκηση  ενημερώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το  Νοσοκομείο Μεσολογγίου  στα τηλέφωνα: 2631360183 Γραφείο Διοικητή και 2631360180 Τεχνική Υπηρεσία Νοσοκομείου

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.