Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Το Μητρώο και το…ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Το Μητρώο και το…ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Φούντωσαν οι νεοδημοκρατικές συζητήσεις με αφορμή την παρουσία μελών του Μητρώου Στελεχών.

̏ӗTϭԁ ͅ`ÑVʼn`ԇӠ̈́ ӔǠЅɑIٓ.(EUROKINISSI-Ё́ÏЏՋϓ ÉM͇ө

Μεγάλη κουβέντα έχει ανάψει-και πάλι- στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία γύρω από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου των προσεχών εθνικών εκλογών.
Αφορμή της κουβέντας, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, αποτέλεσε το γεγονός πως στο νομό περιφέρονται διάφορα πρόσωπα που προτάσσουν το ρόλο τους ως μέλη του Μητρώου Στελεχών του κόμματος, ενός Μητρώου που άνοιξε επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη και που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη που αξιολογούνται από επιτροπή. Ενός Μητρώου πάντως που δεν έχει το ρόλο του κομματικού οργάνου ούτε αναφέρεται στο καταστατικό.
Πολλοί είναι οι Αιτωλοακαρνάνες που αξιολογήθηκαν και εντάχθηκαν στο εν λόγω Μητρώο της ΝΔ, κάποιοι-ες όμως διαχειρίζονται το ρόλο αυτόν ωσαν να έγιναν ξαφνικά πολιτικοί παράγοντες πρώτης γραμμής και κάποιοι-ες διάγουν (σχεδόν απροκάλυπτα) και προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι βουλευτές. Αυτό είναι λοιπόν που προκαλεί εντύπωση στα υπόλοιπα κομματικά στελέχη.
Χαρακτηριστική της συζήτησης που γίνεται είναι η ακόλουθη αναφορά του γνωστού στελέχους Νίκου Κατσακιώρη: « ΑΠΟΡΙΑ: Δηλαδή όποιος(α) εντάσσεται στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ αυτόματα χρίζεται και υποψήφιος βουλευτής; Μήπως κάτι δεν καταλάβαμε καλά;;
Με αφορμή διάφορους(ες) που περιφέρονται στο νομό μας και μας ενημερώνουν ότι κατεβαίνουν στην πολιτική ως υποψήφιοι(ες) βουλευτές γιατί εντάχθηκαν στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ
Υ.Γ. Εννοείται ότι πιστεύω στο Μητρώο Στελεχών και στον Πρόεδρό μας».
Μια αναφορά που προκάλεσε  διάλογο από τον οποίο προκύπτει πως η βάση αλλά και τα στελέχη του κόμματος προσεγγίζουν τη διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών.
Διαβάστε κάποιες απόψεις:
2 14022018 14022018 14022018 2
2
14022018

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Σωτήρης

    Βιάζονται όλοι να εισέλθουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ μπας και βολευτούν σε θεσούλες προδοτών και δωσιλόγων της Ελλάδος! Ούστ αγήρτες!

  2. CHRISTOS

    ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΠΥΡΑΚΗ-Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ-Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΛΠ ?

  3. Λαυρέντης

    @CHRISTOS στο μητρώο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εγγράφηκαν ο Αντώναρος, η Παπακώστα και ο Μάκης ο Ζορό. Στον φυσικό τους χώρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.