Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: «Με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου η διασωλήνωσή του»

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: «Με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου η διασωλήνωσή του»

Σε επίσημη ενημέρωση προβαίνει η  Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας αναφορικά με την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη κ. Κοσμά, επιβεβαιώνοντας τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υποστηρίζει μάλιστα πως αποφασίστηκε «με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου η διασωλήνωση και  μεταφορά του».

«Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα», καταλήγει.

Η ανακοίνωση αυτούσια:

Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Avonimos

  Ο Θεός να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και για όλον τον κόσμο που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου! 🙏🙏🙏Κύριε Ελεησον Κύριε Ελεησον, Κύριε Ελεησον 🙏🙏🙏 Το Άστρο το φωτεινό να λάμψει στις καρδιές ολων των Ανθρώπων.

 2. Νίκος Παλια-ντζής

  Avonimos δεν θα τον βοηθήσει ο θεός να τα ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά η Επιστήμη και οι γιατροί που στραβώνονται πάνω από τα βιβλία! Και καλά θα κάνει ο Σεβασμιότατος, αν φυσικά τα καταφέρει, αυτή την παράμετρο να την αναγνωρίσει.

 3. Αναποδος

  Νίκο παλια-ντζής λυπάμαι άλλα μην περιμένεις αναγνώριση από ανθρώπους που αντί να δουν την πραγματικότητα ως έχει με τόσα καθημερινά δείγματα τεκμηριωμένα μιλάνε για θέλημα θεού και δεν βλέπουν πια ποιοι τους γιατρεύουν . Δεν υπάρχει σωτηρία αδερφέ μόνο μεσαίωνας .

 4. ΛΕΜΑΡΑ

  Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών – με τον ερχομό του ΘΑΝΑΤΟΥ τους προώρως του πεπρωμένου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.