Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μητροπολίτης κερνάει καφέ τους μαθητές που θα πάνε στην εκκλησία αύριο με… «το καλύτερο story στο Instagram»

Μητροπολίτης κερνάει καφέ τους μαθητές που θα πάνε στην εκκλησία αύριο με… «το καλύτερο story στο Instagram»

Καφέ μέσω… insta story κερνάει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος τους μαθητές στην Αλεξανδρούπολη, ενόψει της αυριανής γιορτής των τριών Ιεραρχών, η οποία από φέτος, με σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας δεν περιλαμβάνει υποχρεωτικό εκκλησιασμό και λειτουργεί ως μέρα αργίας.

Ο κ. Άνθιμος, λοιπόν θέτει την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκκλησίας, προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές στην αυριανή λειτουργία.

«Παλικάρια και κοπελιές, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Αλεξανδρούπολης» ακούγεται να λέει ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος στην αρχή του βίντεο, απευθυνόμενος στα νέα παιδιά της πόλης.

Αφού λοιπόν τους καλεί να ξυπνήσουν νωρίτερα από ό,τι συνήθως και να πάνε στην Εκκλησία για την αυριανή γιορτή, δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο: «Και μετά την εκκλησία, οι ιερείς ξέρουν… όσοι είστε μέσα θα σας δώσουν από μια κάρτα δική μου, να πάτε με αυτήν σε όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, χωρίς να πληρώσετε. Οι καταστηματάρχες γνωρίζουν, θα πάρουν τις κάρτες, θα τις φέρουν σ’ εμένα και θα τους ξεπληρώσω εγώ. Έτσι ένα κέρασμα για την υγειά σας! Και να σας πω και κάτι ακόμα; αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram! Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο»!

Πηγή: reader.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.