Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Αυτή είναι η μοιραία για τον Κώστα Τασούλη αποθήκη

Αυτή είναι η μοιραία για τον Κώστα Τασούλη αποθήκη

 Ο τραγικός θάνατος του 35χρονου Πολιτικού Μηχανικού Κώστα Τασούλη βύθισε στο πένθος την αγρινιώτικη κοινωνία.Ένα εκλεκτό μέλος της έφυγε με άδικο τρόπο, το «γιατί» είναι στα χείλη των οικείων του και όσων των γνώριζαν.

Καθώς πρόκειται για δυστύχημα ενεργείται και η προβλεπόμενη προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου .Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, χθες το μεσημέρι ο νεαρός πολιτικός μηχανικός ανέβηκε στη στέγη από ελενίτ   αποθήκης  της Ένωσης Αγρινίου στην περιοχή του Πλατάνου Καλυβίων . Σκοπός της εκεί παρουσίας του η αυτοψία ώστε να εισηγηθεί εργασίες στο παλαιό κτίριο. Τμήμα της στέγης ωστόσο υποχώρησε  και ο 35χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος, περίπου επτά μέτρων.

Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κώστα Τασούλη έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την βαθιά οδύνη των συναδέλφων του εξέδωσε  το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας εξάλλου εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη.
“Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό και καθιστά φτωχότερη την οικογένεια τωνΜηχανικών του Νομού μας και την επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού, την οποία υπηρέτησε έντιμα, με αίσθημα ευθύνης, αρχές και αξίες. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”, αναφέρει.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Κυριακή, στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.