Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Δικογραφία για ρίψη μολότοφ στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου

Δικογραφία για ρίψη μολότοφ στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες, που μεταδόθηκαν χθες από το agrinionews.gr, για ρίψη μολότοφ στο προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου που εδρεύει στον Άη Γιάννη Ρηγανά.
Το περιστατικό σαφώς και προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών , από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου για τις εκρηκτικές ύλες.
Συγκεκριμένα οι δράστες κάποια στιγμή  από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Παρασκευής εισήλθαν στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου και έριξαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (μολότοφ), με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τοίχο.
Με το άνοιγμα του σχολείου χθες το πρωί έγινε αντιληπτή εστία φωτιάς και οι φθορές από τη διεύθυνση και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Προτείνω η κυβέρνηση να σταματήσει κάθε χρηματοδότηση προς την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα χρήματα να τα πιστώσει υπό μορφή επιδόματος στις οικογένειες για να γράψουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά.

  2. Kostas Papadopoulos

    Γιατί, κύριοι διαχειριστές του agrinionews κατεβάσατε στην αρχή την πρώτη ανάρτηση, όπου υπήρχαν δικά μου επώνυμα σχόλια αλλά και ανώνυμα άλλων;; Και γιατί την ανεβάσατε ξανά κάποιες ώρες αργότερα (χθες) χωρίς όμως τα σχόλιά μου, με αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο τα ανώνυμα σχόλια και παράλληλα αφαιρέσατε το δικαίωμα περαιτέρω ανώνυμου σχολιασμού, αν κάποιος ήθελε να σχολιάσει εκεί, έστω κι ανώνυμα;; Αν υπήρχε λόγος δε θα πρέπει να το γνωρίζουμε;; Κι εδώ έγραψα επώνυμα, αλλά βλέπω πως το σχόλιό μου αφαιρέθηκε ΚΑΙ ΔΕΝ μπορώ να σχολιάσω εκεί. Αφορά μόνο εμένα προσωπικά ή υπάρχει γενικότερη αιτία ή απόφασή σας να μην επιτρέπεται ο επώνυμος σχολιασμός;; Αν ναι, δε θα πρέπει να το γνωρίζω – γνωρίζουμε;; Δεοντολογικά, θα πρέπει να μην κόψετε και τούτο το σχόλιό μου εδώ. Ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.