Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Με μοναδικό τρόπο τίμησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Μεσολόγγι

Με μοναδικό τρόπο τίμησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Μεσολόγγι

andreas-696x928Η αλήθεια είναι ότι στην Αιτωλοακαρνανία ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ λατρεύτηκε όσο πουθενά αλλού, ωστόσο η εικόνα που ακολουθεί ξεπερνά κάθε τη πραγματικότητα.
Στο Μεσολόγγι, θαμώνες καφενείου με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου επιστράτευσαν μια κορνίζα με τον σημαντικό πολιτικό και ένα πανό που έγραφε «Αθάνατος».
Με αυτό το μοναδικό τρόπο θέλησαν να τιμήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου οι ένθερμοι υποστηρικτές του από το Μεσολόγγι που φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει την εποχή του.

 

http://iaitoloakarnania.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Δυστυχώς οι Έλληνες τότε δεν κατάλαβαν τι κοσμογονίες έγιναν στη χώρα.Ενώ έπαιρναν χρήματα από το πουθενά τα σπαταλούσαν σε πανηγύρια και σε ουίσκι-τα λεγόμενα αγροτικά. Ενώ διορίζονταν στο δημόσιο αντί να δουλέψουν και να πάνε τη χώρα μπροστά ,αυτοί σκέφτονταν τρόπους να αράξουν ή να κλέψουν ή να απεργήσουν για να κλείσουν τα εργοστάσια…Ο μεγάλος ηγέτης φαίνεται στις δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις .Η Ελλάδα την δεκαετία του 90 θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη ισχυρή οικονομία…Την ευκαιρία όμως την έχασε και δεν θα τη βρεί ποτέ πια…Ποιός ηγέτης σήμερα ενώ μπορεί,θα κάνει συμμαχίες δυνατές εκτός ΕΕ,θα λύσει το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας,θα ανοίξει τα εργοστάσια,θα αναπτύξει την έρευνα και την τεχνολογία και θα προβάλλει τους φυσικούς θησαυρούς της χώρας;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.