Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Η Μόνικα και η Κατούνα που δεν είναι “του Αγρινίου”!

Η Μόνικα και η Κατούνα που δεν είναι “του Αγρινίου”!

monika

Για κάποιο λόγο η σατιρική ιστοσελίδα Luben.tv αγάπησε την ευρύτερη περιοχή μας αλλά αποφάσισε να πιστώσει τα πάντα στο Αγρίνιο. Μιλάμε για το υπέροχο άρθρο εδώ όπου γλαφυρά αναφέρεται το katounanews.blogspot.gr  κι ένα post του «Αχιλλέα». Με τίτλο «Η Monica Bellucci έχει Αγρινιώτικη καταγωγή;» μας λέει πως η Μόνικα είναι… καπνοαναθρεμμένη και ο πατέρας της, ο οποίος λεγόταν Μπέλλος-Λούτσης, έφυγε από το Αγρίνιο και πήγε στην Ιταλία όπου το όνομά του ιταλοποιήθηκε. Μπορείτε να το δείτε εδώ, ως άρθρο/χαβαλέ, ασφαλώς.

Το καλό σατιρικό site Luben.tv αφήνει την ορθογραφία ως έχει και απλά κάνει την επισήμανση:«Αγνοήστε το επικό “γράφει ο Αχιλλέας”” και επικεντρωθείτε σε αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη αγαπητές φίλες και φίλοι».

Όμως κάνει το εξής λάθος στη γεωγραφία, ίσως από κακή πληροφόρηση, ίσως λόγω χρήσης λάθος χάρτη:  Αναφέρει πως το θέμα το έχει «έγκυρο τοπικό μέσο του γνωστού χωριού του Αγρινίου που ονομάζεται Κατούνα».

Λοιπόν παιδιά, όλα να τα αντέξουμε αλλά όχι και η Κατούνα «του Αγρινίου». Η Κατούνα δεν είναι καν του Ξηρομέρου. Η Κατούνα είναι μόνο της Κατούνας. Και το “τοπικό blog” στον τίτλο  δεν είναι του Αγρινίου, είναι της Κατούνας, η οποία απέχει κάμποσα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.

Αγαπημένοι χιουμορίστες κάντε μια επίσκεψη, θα γνωρίσετε έναν ολόκληρο καινούριο κόσμο. Αφήστε τι σχέσεις έχει η Κατούνα με το Αγρίνιο, αυτό δεν είναι δικό σας θέμα, είναι δικό μας. Αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα, ε;

 

Και λούμπεν κι εστέτ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κώστας

    Προφανώς εσένα Agrinio Vice σου αρέσει να γελάει ο κόσμος με τον τόπο ε; Δεν υπάρχει Κατούνα Αγρινίου.

  2. ψυχαναλυτής

    Μόνο αν κάποιος είναι θαυμαστής της Μόνικας και φαντασιώνεται “πράγματα” μαζί της, θα μπορούσε να γράψει αυτό το κείμενο και να βάλει και τη φωτογραφία της, τότε που ήταν νέα. Κανείς άλλος! Καλή επιτυχία στο νέο λουκ του site! Πολύ καλύτερο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.