Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

«Μόνο για ΕΔΕ είναι το ζήτημα του φερόμενου ως ψεύτικου εμβολιασμού που καταγγέλθηκε στο Μεσολόγγι;»

«Μόνο για ΕΔΕ είναι το ζήτημα του φερόμενου ως ψεύτικου εμβολιασμού που καταγγέλθηκε στο Μεσολόγγι;»

Ο Κ.Μ., επισκέπτης της στήλης και του agrinionews.gr, εκφράζει την απορία του σχετικά με την καταγγελία που υπάρχει στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για “μαϊμού” εμβολιασμό εργαζομένου, ο οποίος πήρε πιστοποιητικό ενώ είχε αναβάλει το ραντεβού για το εμβόλιό του.

“Είδα με έκπληξη κι ενώ προσπαθώ να κάνω το σωστό ως πολίτης, ότι η αντιμετώπιση του θέματος θα γίνει με μια ΕΔΕ που διέταξε η προσωρινή διοικήτρια και θα διενεργήσει γιατρός του νοσοκομείου. Τα όργανα λέει των εργαζομένων δεν είχαν ενημερωθεί μέχρι πριν λίγο και θα βγει κάποια στιγμή ένα πόρισμα. Και ερωτώ: αρκεί κάτι τέτοιο; Δεν έπρεπε να έχει ενημερωθεί η Δικαιοσύνη παράλληλα; Δεν είναι θέμα καραμπινάτης απάτης(αν ισχύει) που βάζει σε κίνδυνο την δημόσια Υγεία, σε κατάσταση πανδημίας;”.

Λογικό ερώτημα και να προσθέσουμε εμείς κι ένα ακόμη θέμα, της φερεγγυότητας των εμβολιασμών, των στοιχείων μετά για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ή/και τις νοσηλείες και κατά πόσον αυτές αφορούν εμβολιασμένους ή μη. Η ΕΔΕ, άλλωστε, είναι μια εσωτερική πειθαρχική διαδικασία και σε τέτοιες περιπτώσεις το ζήτημα δεν είναι εσωτερικό…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.