Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

«Μόνο υπερκομματική η πιθανή υποψηφιότητα Παπαγεωργίου»

«Μόνο υπερκομματική η πιθανή υποψηφιότητα Παπαγεωργίου»

«Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου θα εμπλακεί με τα αυτοδιοικητικά του δήμου Μεσολογγίου στην περίπτωση που εκφράσει ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις. Προς το παρόν δέχεται μηνύματα από πολίτες όλων των κομματικών χώρων που τον καλούν να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Τον ικανοποιεί η αποδοχή και είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει σοβαρά όλα τα δεδομένα» .

Η φράση αυτή ανήκει σε πολιτική προσωπικότητα του Μεσολογγίου που ρωτήθηκε από το agrinionews.gr για τις διεργασίες που αφορούν το πρόσωπο του γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας. Ο ίδιος ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, υποψήφιου δημάρχου της Ιεράς Πόλεως το 2014 με χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Κανείς δεν εμποδίζει τον Πάνο από το κατέβει εκ νέου υποψήφιος», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας με νόημα:

«Οι επιλογές του Παπαγεωργίου δεν σχετίζονται με τις προθέσεις Παπαδόπουλου. Σε καμία περίπτωση». Στο ίδιο μήκος κύματος ωστόσο κινήθηκε σήμερα το πρωί και ο ίδιος ο Παυσανίας Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή (του Π.Κούτσικου στον Ρ/Σ Αχελώος). «Είναι τιμητικό να σε προσεγγίζουν πολίτες από όλους τους κομματικούς χώρους» ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά και προσεκτικά χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τα σενάρια παραπέμποντας σε αποφάσεις σε μεταγενέστερο χρόνο και προτάσσοντας το έργο του στο υπουργείο.

Ήταν σαφές λοιπόν από τα λεγόμενα του πως επιδίωξη του είναι εφόσον ηγηθεί να το πράξει σε σχήμα υπερκομματικό. Μάλιστα επιφύλαξε και θετική κουβέντα για το συνδυασμό του Πάνου Παπαδόπουλου. «Ο χώρος εκφράστηκε στις περασμένες εκλογές με συνδυασμό που επιτελεί άψογα τα καθήκοντα του», ανέφερε.

Άγνωστο πως ηχούν αυτά στον επικεφαλής της παράταξης «Η Κοινωνία Μπροστά». Η διακίνηση του ονόματος του Παυσανία Παπαγεωργίου ενοχλεί πάντως και κάποιους τοπικούς παράγοντες. « Νέος ηλικιακά και με μηδαμινή σχέση με την αυτοδιοίκηση. Το άξιο κριτικής στην περίπτωση αυτή δεν είναι τόσο το πρόσωπο όσο η πολιτική επιλογή» τον χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος . Ωσάν αυτά να είναι ελαττώματα… Ωσάν να απαγορεύεται στους άφθαρτους και τους νέους να εμπλακούν αντί να ενθαρρύνονται…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.