Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Μονώσεις ταρατσών – Πείτε ναι στην ευκολία και την οικονομία

Μονώσεις ταρατσών – Πείτε ναι στην ευκολία και την οικονομία

Οι καιρικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια είναι καταλυτικές για την διαμονή τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Για να σταματήσουν όλες αυτές οι αλλαγές εντός του σπιτιού σας, που εκεί μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, μία είναι η λύση: να κάνετε το σπίτι σας αλώβητο από τις συνθήκες του περιβάλλοντος με έξυπνες κινήσεις όπως είναι η μόνωση ταράτσας.

Με την μόνωση ταρατσών μπορείτε να αντέξετε κάθε κλιματική αλλαγή στο εσωτερικό του σπιτιού σας, χωρίς να σας κοστίζει ούτε στην ψυχολογία σας ούτε στην τσέπη σας. Η θερμοκρασία του σπιτιού σας, χωρίς να καταναλώνετε πολλή ενέργεια βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Έτσι και το περιβάλλον θα προστατεύεται περισσότερο. Με τη μόνωσή ταράτσας μπορείτε να αποφύγετε τις τεράστιες απώλειες θερμότητας. Μία σωστή μόνωση μπορεί να περιλαμβάνει τόσο τη μόνωση της ταράτσας όσο και την εξωτερική θερμομόνωση, η οποία συνδυάζει πολλαπλά οφέλη την απόδοση του κτηρίου σας. Παράλληλα με τη μόνωση μπορείτε να κάνετε και υγρομόνωση, εργασία, η οποία αποτρέπει τα νερά να περνούν από την ταράτσα και να δημιουργούν υγρασία στο ταβάνι του σπιτιού.

Τι ακριβώς είναι η μόνωση ταράτσας;

Μόνωση ταράτσας είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης πάνω από το σκυρόδεμα. Η ταράτσα είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του κτηρίου που με τα χρόνια δεν αντέχει άλλο από τις καταπονήσεις και τις καιρικές συνθήκες. Οι μέθοδοι που προτείνει η κάθε εταιρεία μπορεί να είναι πολλές. Η κατάλληλη έχει να κάνει με την υπάρχουσα κατασκευή και το πόσο ποιοτική είναι.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα στις μονώσεις ταρατσών είναι η συνολική απώλεια θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να φτάσει πολύ υψηλά επίπεδα. Ανάλογα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο μπορεί να γίνει από καλή μέχρι τέλεια δουλειά και να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά το θέμα της μόνωσης. Η ταράτσα, επιπλέον μπορεί και αναπνέει, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συσσώρευση υγρασίας, η οποία μπορεί στην πάροδο του χρόνου να μετατραπεί σε μούχλα.

Τέλος, κάθε εταιρεία, όπως και η Diastrosi Hellas σας δίνει εγγύηση για την εργασία. Μάθετε τιμή για τις μονώσεις ταρατσών, ειδικά σε προσφορά για τη Θεσσαλονίκη. Για μονώσεις – βιομηχανικά – εποξειδικά δάπεδα επιλέξτε Diastrosi Hellas.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.