Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

Μοσχολιός: Εγκαίνια κατόπιν… εορτής για να παραπλανήσουν τους πολίτες!

19ο-dimotiko-sxoleio-agriniou

Με αφορμή τα εγκαίνια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που μια ακόμη σύγχρονη σχολική μονάδα που εμείς σχεδιάσαμε και δημοπρατήσαμε παραδίδεται στην τοπική κοινωνία.

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που υλοποιήσαμε για την κάλυψη των αναγκών της Δημόσιας Εκπαίδευσης στηn πόλη σε σχολικές υποδομές.

Μελετήθηκε απ’ την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του ΕΣΠΑ και δημοπρατήθηκε το 2012 με προϋπολογισμό 3.850.000 ευρώ.

Σήμερα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ποιοί είχαν σχέδιο και όραμα για την πόλη,αλλά και την ικανότητα να το υλοποιήσουν.

Τώρα η Δημοτική Αρχή έκανε τα εγκαίνια δύο (2) χρόνια(!) μετά την παράδοση του σχολείου (σ.σ. το σχολείο λειτούργησε το 2016), προφανώς επειδή στην απέλπιδα προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, δεν διστάζουν να εγκαινιάζουν μόνοι(;) τους έργα, που οι ίδιοι δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι για να γίνουν, γιατί άλλοι τα σχεδίασαν και τα δημοπράτησαν.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, όσες προσπάθειες και να κάνει για να παραπλανήσει τους πολίτες, ότι τάχα κάνει έργο, θα καταγραφεί ως η μοναδική στην νεότερη ιστορία της πόλης, που στην θητεία της δεν θα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει καμία νέα σχολική μονάδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. ΓΟΧ

    Τελικά ό,τι γίνεται στο Αγρίνιο το έφτιαξε ο Μοσχολιός. Αν κι έχασε απ’ το 2015 την εξουσία, εν τούτοις όλα αυτός…..

  2. Βάσω

    Ευτυχώς που υπήρξε δήμαρχος ο Μοσχολιός κι έφτιαξε και ένα σχολείο μες στο ρέμα και θέλει να κλείσει το άλλο σχολείο …αίσχος ντροπή θέλει και μιλάει.

  3. ANDREAS

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΥΛΑΚΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ…… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.