Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Moσχολιός: για να ενταχθεί το 7ο Γυμνάσιο κάποιοι άλλοι πριν από τον σημερινό Δήμαρχο νοιάστηκαν

Moσχολιός: για να ενταχθεί το 7ο Γυμνάσιο κάποιοι άλλοι πριν από τον σημερινό Δήμαρχο νοιάστηκαν

H χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου κτιρίου του 7ου Γυμνάσιου Αγρινίου εξασφαλίστηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» της ΠΔΕ με τον δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου να αναφέρει πως η «απόφαση για την κατασκευή του είναι αποτέλεσμα της στοχευμένης και μεθοδικής δουλειάς της Δημοτικής Αρχής. Ένα έργο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα μετά από χρόνια, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και διεκδικήσεις μας».
Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός έχει ωστόσο διαφορετική άποψη αναφέροντας πως «τον σχεδιασμό για τη νέα θέση του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, την δέσμευση του οικοπέδου και τη μελέτη την έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή από το 2012».
Με αφορμή λοιπόν την δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου για το 7ο Γυμνάσιο, ο Π.Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τον σχεδιασμό για τη νέα θέση του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, την δέσμευση του οικοπέδου και τη μελέτη την έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή από το 2012.
Επομένως δεν καταλαβαίνουμε πoια είναι η στοχευμένη και μεθοδική(!) δουλειά της Δημοτικής Αρχής, ούτε οι συντονισμένες ενέργειες και διεκδικήσεις(!) όπως λέει ο Δήμαρχος.
Το σίγουρο είναι ότι για να ενταχθεί σήμερα αυτό το σχολείο κάποιοι άλλοι πριν από τον σημερινό Δήμαρχο νοιάστηκαν, δέσμευσαν οικόπεδα, μελέτησαν και κατασκεύασαν αρκετά νέα κτίρια και γενικά σχεδίασαν μια συνολικότερη πολιτική για την σχολική στέγη, πράγμα το οποίο δεν έκανε ο ίδιος στην θητεία του ούτε κατ’ ελάχιστον.
Είναι επίσης σίγουρο ότι αν δεν αναδεικνύαμε επανειλημμένα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και με δελτία τύπου εδώ και 3 χρόνια, η μελέτη θα ήταν ακόμη στα συρτάρια της τεχνικής υπηρεσίας.
Επομένως όσα και να πει σήμερα ο Δήμαρχος, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, δεν αλλάζουν αυτό που έχουμε πει κατά καιρούς, ότι θα είναι ο μοναδικός Δήμαρχος της σύγχρονης ιστορίας της πόλης, που στην θητεία του δεν θα έχει σχεδιασθεί, μελετηθεί και κατασκευασθεί ούτε μια νέα σχολική μονάδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.