Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Μοσχολιός: “κατηγορηματικά καταδικάζω την τραμπουκική επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη”

Μοσχολιός: “κατηγορηματικά καταδικάζω την τραμπουκική επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη”

dimotiko-symvoulio (10)Με αφορμή την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να καταδικάσω την τραμπουκική επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Οι ιδέες, οι αντιλήψεις και η διαφορετικότητα δεν αντιμετωπίζονται με ακραίο φασιστικό τρόπο.
Το Ποντιακό κίνημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο και στην Πόλη μας, μπορεί να κρατά άσβεστη την μνήμη στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, σε καμία όμως περίπτωση δεν καλλιεργεί το μίσος και την μισαλλοδοξία και αποτελεί προσβολή στην μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών του Πόντου, που κάποια ακραία φασιστικά στοιχεία στη Θεσσαλονίκη διάλεξαν την ημέρα της μνήμης να συμπεριφερθούν με αυτόν τον τρόπο.
Ελπίζω το πολιτικό σύστημα να προβληματιστεί σοβαρά, να αναλάβει τις ευθύνες του και με δημοκρατικό διάλογο να αποφασίσει τις πολιτικές που θα χτυπήσουν τα φαινόμενα αυτά στην γένεσή τους πριν να είναι πολύ αργά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.