Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Μουσικό φεστιβάλ στη Γέφυρα Αυλακίου

Μουσικό φεστιβάλ στη Γέφυρα Αυλακίου

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει όσους επισκεφθούν το Αυλάκι  Βάλτου  το τριήμερο Σάββατο 11 -Δευτέρα 13 Αυγούστου. Στην περιοχή και συγκεκριμένα στα 300 μέτρα απόσταση από τη γέφυρα Αυλακίου, διοργανώνεται για πρώτη φορά, μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας κατοίκων του χωριού που αγαπούν ιδιαίτερα τον τόπο τους και θέλουν να τον αναδείξουν, ένα παραποτάμιο μουσικό φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και θα κλείσει το βράδυ της Δευτέρας. Η όλη προσπάθεια θα πλαισιωθεί ,φυσικά, από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, το φεστιβάλ «ανοίγει» η μπάντα Resalto, που θα παίξει έντεχνη και λαϊκή μουσική.

Την Κυριακή, ο μουσικός Γιώργος Τζώρτζης θα παίξει και θα τραγουδήσει ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια, ενώ η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Δευτέρα, 11 Αυγούστου, θα πλαισιωθεί από τους Anardo Saxe Band, με τζαζ, έθνικ, λάτιν και ροκ κομμάτια.

Στον χώρο θα υπάρχει και dj , αφού σκοπός είναι η μουσική να μην σταματά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Το φεστιβάλ προσφέρεται για ελέυθερους κατασκηνωτές, στα πρότυπα του Nestorio River Party , και θέλει να γίνει θεσμός και να προσελκύσει τουρίστες και εκτός περιοχής, που θα έρθουν σε επαφή με την ομορφιά του ορεινού Βάλτου και του Αχελώου ποταμού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.