Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Μουσικοποιητική παράσταση υπό το φώς του φεγγαριού στην Πάλαιρο

Μουσικοποιητική παράσταση υπό το φώς του φεγγαριού στην Πάλαιρο

O Πρόεδρος  του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης ανακοινώνει τα εξής:

unnamedΤην Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 σε πλατεία της Παλαίρου (έναντι Τράτας) μια διαφορετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί . Μια εκδήλωση που οι μελωδίες της θα συνεπάρει και θα ταξιδέψει όλους τους παρευρισκόμενους .
Ο συντοπίτης μας ( από Πλαγιά Ακτίου Βόνιτσας ), ηθοποιός – ερμηνευτής Βερύκιος Δημήτριος μαζί με την Ντομένικα, την Αρετή και τον Γάσπαρης θα μας ταξιδέψουν με ποιήματα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών.
Η παράσταση θα περιλαμβάνει και τραγούδια αγαπημένα από ένα πλατύ βαθιά στοχασμένο ρεπερτόριο , αγκαλιάζονται με τρόπο που αναδεικνύει την διαδρομή του Ανθρώπου…
…….. από την αθωότητα και τον έρωτα ως τη σύγκρουση και τη γνώση…….
……..και το Πάθος του να βιώσει «το μεταξύ δύο σκοτεινών αβύσσων φωτεινό διάστημα που ονομάζουμε Ζωή»…
………. με φόντο τον αδιάλειπτο αγώνα του ενάντια στην φθορά του χρόνου…

Ο Πλαγιώτης Βερύκιος Δημήτρης αναφέρει:
«Με αφετηρία την ανάγκη μας να εκφραστούμε προσωπικά, απλά και ειλικρινά και με οδηγό την αγάπη μας για την υψηλή Ποίηση… τραγουδάμε αναζητώντας ότι μας ενώνει και μας συγκινεί…!
Ένα μουσικό ταξίδι με Ποιητικές πραμάτειες… βήμα-βήμα ανάμεσα στα πράγματα και στις υπάρξεις, χωρίς να τα χωρίσουμε, αλλά ενώνοντάς τα με την ανιδιοτελή απλωσιά της αγάπης!
Ένα αφιέρωμα στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου… κι ένα καλωσόρισμα στην νέα σχολική χρονιά! »
Ποίηση ερμηνεύει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Τραγούδι η ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ
Κιθάρα η ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Κλαρινέτο ο ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΜΑΜΜΑΣ

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάτι διαφορετικό , είναι μια ευκαιρία για όλους τους μαθητές να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση που ίσως τους δώσει μια άλλη εικόνα της μάθησης και της γνώσης της ποίησης και της τέχνης.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην Πάλαιρο σε μια όμορφη πραγματικά εκδήλωση.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μαζί με τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου «Χρώματα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.