Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Μουσείο Άλατος στο Μεσολόγγι.
Η παρουσία του γνωστού σεφ και κριτή του Master Chef έδωσε μεγάλη χαρά στα στελέχη του Μουσείου και στον ιδρυτή του, τον Νίκο Κορδόση.
Ο Σωτήρης Κοντιζας είδε τον τρόπο συλλογής της «αφρίνας», του καλύτερου δηλαδή αλατιού του κόσμου ενώ η επίσκεψή του συνέπεσε με την 5η επανέκδοση του βιβλίου «Μεσολογγίτικες γεύσεις» που κατά σύμπτωση κυκλοφόρησε και αυτή μόλις χθες.
Θυμίζουμε πως το Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου βραβεύτηκε στην Πορτογαλία στα EMYA 2024 (European Museum of the Year Award), τα μεγαλύτερα βραβεία, που δίνονται σε μουσεία στον κόσμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO