Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

“Κατεστραμμένη μπάρα στο λιμάνι Μεσολογγίου επικίνδυνη για τα παιδιά”

Για “κατεστραμμένη μπάρα στο λιμάνι Μεσολογγίου που αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για τα μικρά παιδιά” κάνει λόγο αναγνώστης του agrinionews.gr. Η καταγγελία του αναφέρει:

Από χθες, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στο λιμάνι του Μεσολογγίου υπάρχει μπάρα η οποία έχει φύγει από τη θέση της εδώ και αρκετό καιρό χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί να την αποκαταστήσει και να την στερεώσει όπως είναι και οι υπόλοιπες.

Πριν από ένα εικοσαήμερο παιδάκι που έπαιζε αμέριμνο στο λιμάνι πήγε κοντά στις μπάρες και θέλησε να περάσει κάτω από αυτές. Για κακή του όμως τύχη πιάστηκε από μια μπάρα η οποία δεν ήταν στερεωμένη και το κακό έγινε. Η μπάρα αναποδογύρισε, το παιδάκι έπεσε και η μπάρα του ήρθε πάνω του.

Για λίγα εκατοστά δεν τον κτύπησε στο κεφάλι αλλά στο χέρι του με αποτέλεσμα το παιδάκι να χάσει το ένα νύχι του και να μαυρίσει εντελώς το δάκτυλό του σφαδάζοντας από τους πόνους. Στο νοσοκομείο που τον πήγαν οι δικοί του ο εφημερεύων ορθοπεδικός ιατρός του έβγαλε ακτινογραφία και στη συνέχεια του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και θεραπευτική αγωγή για δύο εβδομάδες.

Την επομένη ημέρα το περιστατικό αναφέρθηκε στο λιμεναρχείο από τον παππού του παιδιού έτσι ώστε να επισκευασθεί η μπάρα για να αποφευχθεί στο μέλλον κάποιο παρόμοιο ατύχημα ή και ακόμη χειρότερο, χωρίς να αποδοθούν ευθύνες σε κανέναν. Όμως είκοσι μερες αργότερα δεν έγινε τίποτε, η μπάρα είναι χαλασμένη, κάποιοι την ανασηκώνουν και την στηρίζουν δημιουργώντας κρυφό κίνδυνο για το επόμενο παιδάκι ή και μεγάλο που θα την πλησιάσει.

Επιτέλους ευχόμαστε με την δημοσιοποίηση του περιστατικού να αποκατασταθεί η μπάρα και να σταματήσει να αποτελεί κρυφό κίνδυνο για όλους που διέρχονται τις μπάρες στο λιμάνι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.