Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Όργιο φημών για την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας-Aρνήθηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο

Όργιο φημών για την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας-Aρνήθηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο

Ένα μπαράζ φημολογιών είναι σε εξέλιξη γύρω από την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως νοσηλεύεται ωστόσο προς το παρόν παραμένει στην οικία του αρνούμενος να εισαχθεί σε Νοσοκομείο.

Ενώ μέχρι χθες απόγευμα , σύμφωνα τουλάχιστον με εκκλησιαστικές πηγές, η κατάσταση του ήταν βελτιωμένη και σταθερή φέρεται τις βραδινές ώρες να υπήρξε επιδείνωση και θεράποντες ιατροί να έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ενημερώθηκαν οι υγειονομικές αρχές και στο Νοσοκομείο Αγρίνιου έγιναν ετοιμασίες για την εισαγωγή του Μητροπολίτη ενώ  κινητοποιήθηκε και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου υπό τον συντονισμό της ΥΠΕ. Μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης ωστόσο ο Μητροπολίτης Κοσμάς δεν εισήχθη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του agrinionews.gr, όταν το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει τον Σεβασμιώτατο εκφράστηκε από τον ίδιο άρνηση μεταφοράς σε Νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ υγειονομικών και εκκλησιαστικών κύκλων. Έγινε ακόμη και κουβέντα για ενδεχόμενη υποβολή αιτήματος για εισαγγελική παρέμβαση για την προστασία της υγείας του.

Πρόκειται για πληροφορίες ωστόσο που δεν είναι επίσημες ενώ θα πρέπει να επισημανθεί πως η Μητρόπολη τηρεί στάση σιωπής. Ακόμη και την ανακοίνωση περί νόσησης του Μητροπολίτη την εξέδωσε τέσσερις ημέρες μετά το θετικό τεστ και αφου προηγήθηκε η αποκάλυψη από το agrinionews.gr.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.