Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019

Μπαράζ συλλήψεων έπειτα από εξόρμηση της Αστυνομίας σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Συνολικά εννέα συλλήψεις σημειώθηκαν σε Αγρίνιο και Βόνιτσα για διάφορα αδικήματα, έπειτα από εξόρμηση μεικτών συνεργείων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν δύο άνδρες, 25 και 61 ετών, οι οποίοι σε διαφορετικές περιπτώσεις τροφοδοτούσαν παράνομα με ηλεκτρικό ρεύμα απευθείας από στύλο της ΔΕΗ τις οικίες τους.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη μία 23χρονη η οποία εργαζόταν σε καφετέρια ιδιοκτησίας 46χρονης, χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Στην περιοχή της Ρίγανης συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής.

Από τροχονομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν για έλλειψη διπλωμάτων 58χρονος και 62χρονος που οδηγούσαν μοτοσικλέτες, όπως και 39χρονος και 26χρονος που οδηγούσαν αυτοκίνητα.

Τέλος, στη Βόνιτσα συνελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα ένας 50χρονος στην επαρχιακή οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.