Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Mπελεβώνης για τα επεισόδια πριν το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Όλο αυτό που έγινε το θεωρώ απαράδεκτο

Mπελεβώνης για τα επεισόδια πριν το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ:  Όλο αυτό που έγινε το θεωρώ απαράδεκτο

Τα οπαδικά επεισόδια πριν τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο προκάλεσαν πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες στην πόλη και σε αυτά αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της αγρινιώτικης ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης σε συνέντευξη του στο agriniowebradio.Aνέφερε συγκεκριμένα:

Για τα επεισόδια πριν τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ:«Ο Παναιτωλικός έχει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όλα αυτά. Όλο αυτό που έγινε το θεωρώ απαράδεκτο. Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη (του καταστήματος που υπέστη ζημιές), που όχι μόνο είναι Παναιτωλικός αλλά και ο γιος του αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού. Η φιλοξενία είναι σημαντικό πράγμα σε αυτό το χώρο. Οι οπαδοί θα πρέπει να το περιφρουρήσουν όλο αυτό γιατί θέλουν και οι ίδιοι να μετακινούνται σε άλλες έδρες να δουν την ομάδα τους, να φορέσουν τα διακριτικά της ομάδας, σε μία πόλη που τους φιλοξενεί, δίχως να κινδυνεύουν να δεχθούν επίθεση. Αυτό δεν έγινε δυστυχώς, αν και στο γήπεδο δεν έγινε τίποτα. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτή την άποψη θα την υποστηρίζουμε όσα εμπόδια κι αν βρούμε μπροστά μας. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να φιλοξενούνται με τον καλύτερο τρόπο στις αντίπαλες έδρες, θέλουμε να φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο φιλάθλους και ομάδες στην έδρα μας».

Για το διάλογο Κωστούλα με φίλους του Π.Α.Ο.Κ στη μεγάλη κερκίδα:«Αυτό που σας είπα νωρίτερα είπε και ο Φώτης Κωστούλας, θέλουμε να έρχονται φίλαθλοι στο γήπεδό μας και να παρακολουθούν την ομάδα τους με ασφάλεια».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.