Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Μπερτόγλιο ήταν (για όλους) και πάει

Μπερτόγλιο ήταν (για όλους) και πάει

Η επιστροφή έμεινε στην μέση. Πολλοί ήταν εκείνοι που ψάχτηκαν με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά δεν… Τουλάχιστον γι’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Αργεντινός ψαχνόταν να φύγει από την Αλντοσίβι. Υπήρχε και μία οικονομική εκκρεμότητα προς το πρόσωπό του. Η τελευταία τακτοποιήθηκε και ο πρόεδρος του είπε ότι «δεν πας πουθενά».

Παναιτωλικός, ΑΕΛ και Λαμία έτσι θα μείνουν με την όρεξη. Από την πλευρά των πρώτων το θέμα το είχε πάρει πάνω του ο Μάκης Χάβος. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί την περσινή σεζόν. Όσο για τους Φθιώτες, ήταν επιλογή της διοίκησης. Στους Θεσσαλούς τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο και ο Αλέξης Κούγιας είχαν συμφωνήσει πως είναι μία μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Μπερτόγλιο για ένα εξάμηνο ακόμα θα μείνει στην πατρίδα του. Και αυτό αλλάζει τον σχεδιασμό και στους τρεις.

Όλοι τους, όμως, γνώριζαν πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Όχι μόνο επειδή δεσμευόταν με συμβόλαιο, αλλά και γιατί το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι, όταν πήγε στη Λαμία, είχε πάρει και μία γερή αποζημίωση από την πρώην ομάδα του…
 

Βαγγέλης Λάσκαρης-www.sportime.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.