Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη φορά και μπλε χρώμα στο νέο λογότυπο

Με σαφή διάθεση να… κάνει άνοιγμα παντού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημοσιεύσει ήδη το νέο λογότυπο με το οποίο θα κατέβει στη μάχη των εθνικών εκλογών.

Βρισκόμαστε 25 ημέρες πριν την απόλυτη εκλογική μάχη, τις εθνικές εκλογές και τα κομματικά επιτελεία δουλεύουν… πυρετωδώς, με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά, να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ενώ η ονοματολογία για τα ψηφοδέλτια… κυριάρχησε τις τελευταίες ώρες, ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι για το κυβερνών κόμμα είναι το νέο του λογότυπο.

Ένα λογότυπο που είναι… νέο, αλλά είναι και παλιό, αφού στο νέο σήμα «εμπεριέχεται» και το παλιό! Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις σημαίες που κυμάτιζαν (σ.σ. κόκκινη, πράσινη και μωβ) βρίσκονται στο κέντρο του νέου σήματος, το οποίο είναι ένα τρίγωνο που θυμίζει κάπως το σήμα του «play» στις ψηφιακές συσκευές.

Εκτός από το όνομα του κόμματος υπάρχει και η ένδειξη «Προοδευτική Συμμαχία», ωστόσο το… άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως για πρώτη φορά υπάρχει και… μπλε χρώμα στο σήμα του ΣΥΡIΖΑ!

Για την ακρίβεια υπάρχουν… όλα, αφού διακρίνεται το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, το μωβ, αλλά και το μπλε και το θαλασσί. Είναι δεδομένο πως εκτός της Προοδευτικής Συμμαχίας, το κυβερνών κόμμα δείχνει πως κάνει άνοιγμα σε όλους τους ψηφοφόρους για τις εκλογές που έρχονται…

Δείτε το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Anonimos

    Ετσι που εγιναν τα κόμματα σε αποκόμματα τους πάει γάντι το τραγουδάκι Ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλέ καραβάκια στο Αιγαίο δεν με ………… Καλαί…. ε

  2. Ανώνυμος

    ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ !!!!!!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.