Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Kαταδίωξη στη Στάνο: δυο συλλήψεις για τη μεταφορά 33 κιλών χασίς

Οι αστυνομικές ανακοινώσεις απομένουν για να γίνουν γνωστές όλες οι πτυχές της σοβαρής υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας χασίς την οποία σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Ο λόγος για την πρωινή καταδίωξη οχήματος που ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Στάνου Αμφιλοχίας εντός του οποίου εντοπίστηκαν 33 κιλά χασίς και το ανθρωποκυνηγητό των δύο ατόμων  που επέβαιναν σε αυτό.
Οι δυο άνδρες διέφυγαν αρχικά με τα πόδια και κρύφτηκαν στην περιοχή. Ο ένας , 43 χρόνος Έλληνες, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή και συνελήφθη τις πρωινές ώρες ενώ η νεώτερη εξέλιξη έχει να κάνει με τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα, ενός 30χρονου Αλβανού, που εντοπίστηκε κοντά στο στάδιο της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, πρόκειται για υπόθεση με όλα τα χαρακτηριστικά αστυνομικής ταινίας. Το όχημα με το χάσις δεν σταμάτησε στο μπλόκο της ΟΠΚΕ στο ύψος των διοδίων της Ιόνιας Οδού και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Το όχημα συνέχισε στην Ιόνια και από αυτήν μέσω του κόμβου Αμβρακίας εισήλθε στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων φθάνοντας έως Αμφιλοχία στην οποία έκανε αναστροφή μέχρι που κινητοποιήθηκε στη Στάνο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.