Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Μπορεί να έκανε τάμα οπαδός του Παναιτωλικού σε τζαμαρία στις Καρυές Αγίου Όρους;

Μπορεί να έκανε τάμα οπαδός του Παναιτωλικού σε τζαμαρία στις Καρυές Αγίου Όρους;

Μάλλον έχει μεγάλα χάλια ο Παναιτωλικός, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν και η μπάλα είναι εκδιδόμενη (όπως την έχει αποκαλέσει και ο Ίβιτσα Όσιμ)οπότε ποτέ δεν ξέρεις, φαίνεται όμως πως οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν οδηγήσει Αγρινιώτες στην μεταφυσική.
Κάπως έτσι πρέπει να την είδε την υπόθεση και ο Αγρινιώτης που βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στις Καρυές του Αγίου Όρους, είδε ότι στα τζάμια του έχει γράψει κάποιος “Παναιτωλικός, Gate 6, Αγρίνιο” και αναρωτήθηκε αν είναι κάποιο… τάμα που έχει κάνει κάποιος Αγρινιώτης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι κράτησε ένα επίπεδο ο φίλος και δεν το θεώρησε θαύμα ή σημάδι από τον Θεό. Και γιατί άλλωστε; Καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, μάλλον η καλύτερη φέτος, αλλά το άγχος να αποδείξει ότι τα αποτελέσματα που έχει φέρει στην Ευρώπη με εκείνο το… βιντεοκλάμπ από την Ουγγαρία είναι συμπτωματικά ίσως του φέρουν άγχος που να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός… Κουβέντα κάνουμε.
Τώρα, όσο για το… τάμα και τα τζάμια που βλέπουμε, υπάρχει κι ένα τζάμι που γράφει για τον Άρη και κάτι που μοιάζει με «ΑΕΚ», ίσως απλά να έχει πέρασμα οπαδών από την περιοχή, ίσως δηλαδή οι οπαδοί των ομάδων να πηγαίνουν συχνά στο Άγιο Όρος, ποιος ξέρει;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.