Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο-Musicians Lodge: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Αγρίνιο-Musicians Lodge: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

“Ο δήμος Καρδίτσας εκπέμπει SOS”

Το Musicians Lodge (Λέσχη Εναλλακτικής Μουσικής) για τη στήριξη των πληγέντων της Καρδίτσας αυτό το μουσικό τριήμερο 25-26-27/09 θα είναι από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μαζεύοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Αναλυτικά:

Το Musicians Lodge για τη στήριξη των συνανθρώπων μας (πληγέντες Καρδίτσας) αυτό το μουσικό τριήμερο 25-26-27/09 θα είμαστε ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μαζεύοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στηρίξτε μας γι’αυτό το κοινωνικό έργο που οφείλουμε και είναι ο βασικός κανόνας του συλλόγου.

Το Musicians Lodge η αλλιώς Λέσχη Εναλλακτικής Μουσικής είναι σύλλογος αποτελούμενος από ενεργά μέλη από διάφορα είδη μουσικής.

Το Musicians Lodge η αλλιώς Λέσχη Εναλλακτικής Μουσικής είναι σύλλογος αποτελούμενος από ενεργά μέλη από διάφορα είδη μουσικής. Στο χώρο μας γίνονται κοινωνικές εκδηλώσεις, parties αλλά και συναυλίες με σκοπό το κοινωνικό φιλανθρωπικό σκοπό. Ο χώρος είναι αυτοδημιούργητος από τον πρόεδρο του συλλόγου μας Φώτη Βαλσαμάκη και από άλλα ενεργά μέλη.

Η διεύθυνση του χώρου είναι Αργυροκάστρου 23. Για τη στήριξη στο κοινωνικό αυτό έργο χρειάζονται:

– Νερά, Ζυμαρικά, Όσπρια
– Γάλα εβαπορε, Δημητριακά
– Λάδι , Καφές , Πελτεδες
– Κλινοσκεπάσματα, Πετσέτες

Έχοντας συννενοηθει με την κ. Ουρανία Σουφλα θα αποσταλούν απευθείας με το ΚΤΕΛ στους υπεύθυνους του κοινωνικού παντοπωλείου.
Τηλ. Επικοινωνίας του συλλόγου
Φώτης Βαλσαμάκης 6982006435
Ντίνος Φουρτουνης 694 301 0454

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.