Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Μυριούνης: όχι άλλη εύκολη εντός έδρας ήττα

Μυριούνης:  όχι άλλη εύκολη εντός έδρας ήττα

IMG_4807

Με αφορμή τον τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα, αυτή τη φορά απέναντι στη ΧΑΝΘ, την Κυριακή στις 15:00, ο προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις. «Το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό ,αφού  παίζουμε εναντίον μιας ομάδας  που παλεύει για τη σωτηρία της, μιας ομάδας σκληρής, νεανικής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μετά το παράδειγμα της εντός έδρας ήττας με τον Εύοσμο, πρέπει να είμαστε δυο φορές πιο έτοιμοι», τόνισε ο κόουτς του Α.Ο.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το ζητούμενο είναι ο δεύτερος γύρος να ξεκινήσει με καλή εμφάνιση και με νίκη, ενώ επεσήμανε πως «στο φετινό πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι εύκολο και προβλέψιμο» και ζήτησε από τους παίκτες «να είναι σοβαροί όπως με το Ανατόλια».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τελευταία ο κόσμος δεν γεμίζει το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου όπως πέρυσι: «ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα σύμπτωσης», σχολίασε. Κατέληξε λέγοντας πως με τον Εύοσμο ο Α.Ο είχε τη χειρότερή του ήττα: «ήταν ένα δυνατό χαστούκι. Να μην ξανακάνουμε εδώ μέσα εύκολη ήττα», είπε χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.