Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

Μυστήριο με την επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου-ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Οι άγνωστοι δράστες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο κτίριο και εξαπέλυσαν την επίθεση από ένα σκοτεινό σημείο στον εξωτερικό χώρο .Έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν Αστυνομία και Λιμενικό στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης με μολότοφ που έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο όπου συστεγάζονται αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου.

Οι άγνωστοι δράστες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο κτίριο και εξαπέλυσαν την επίθεση από ένα σκοτεινό σημείο στον εξωτερικό χώρο, εκτοξεύοντας μια βόμβα μολότοφ η ανάφλεξη της οποίας δεν προκάλεσε ζημιές στις εγκαταστάσεις ή τα σταθμευμένα υπηρεσιακά οχήματα. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές από την περιοχή, ωστόσο όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν προέκυψε η εμπλοκή τους στην επίθεση. Όπως καταγγέλλουν, στο σημείο όπου βρίσκεται το τμήμα υπάρχει έλλειψη φωτισμού και οποιοσδήποτε μπορεί να πλησιάσει αθέατος μόλις σκοτεινιάζει.

Μάνος Τσαγκαράκης-protothema.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.