Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019

Αναζητώντας ασθενοφόρο κυριακάτικα στον Μύτικα

Η δημόσια Υγεία νοσεί με τα περιστατικά που διαδραματίζονται στην Αιτωλοακαρνανία να το υπενθυμίζουν. Οι ελλείψεις σε ασθενοφόρα εξάλλου είναι γνωστή. Χαρακτηριστική η διήγηση του mytikaspress.blogspot.com για ένα χθεσινό συμβάν:

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του Μύτικα, ζητώντας μας επιτακτικά μάλιστα να το αναδείξουμε στην δημοσιότητα, χτες Κυριακή πολύ πρωί ένας συμπατριώτης μας στο Μύτικα αντιμετώπισε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.
Έτρεξαν οι γείτονες να τον βοηθήσουν και αμέσως προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά ένα ασθενοφόρο, μιας και η κατάσταση του ήταν πολύ άσχημη και έχριζε άμεσης μεταφοράς.
Δυστυχώς δυσκολεύτηκαν να μπορέσουν να βρουν ασθενοφόρο και τελικά και με τη βοήθεια της ιδιώτη γιατρού του Μύτικα η οποία έκανε αλλεπάλληλα τηλέφωνα, βρέθηκε ασθενοφόρο από Λευκάδα που ήρθε και παρέλαβε τον ασθενή, τον οποίο και διακόμισε στην Πρέβεζα αρχικά και από εκεί όπως μάθαμε έφυγε για Γιάννενα.
Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον συμπατριώτη μας και σχετικά με το ασθενοφόρο, περιγράφοντας μας την όλη κατάσταση οι εμπλεκόμενοι, πιστεύουμε ότι θέλει μία λίγο καλύτερη οργάνωση και συντονισμό το θέμα, γιατί ασθενοφόρο υπήρχε, αλλά μπλέξαμε λίγο με το ποιος είναι πιο κοντά, σε ποιο τομέα ΕΚΑΒ υπάγεται ο Μύτικας, ποιος θα δώσει την εντολή να φύγει το ασθενοφόρο. Καλύτερη οργάνωση και συντονισμός απαιτείται…

http://mytikaspress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.