Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Nαύπακτος: Αποχώρησε η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Nαύπακτος: Αποχώρησε η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο!

dsadeiaΣτην αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου οδήγησε το ζήτημα της αντιδρόμισης της παραλιακής οδού της Ψανής!

Τα μέλη της αντιπολίτευσης ζήτησαν να έρθει προς συζήτηση το θέμα, το οποίο σημειωτέον δεν περιλαμβανόταν στην Ημερήσια Διάταξη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τη δημοτική αρχή. «Κατεπείγον» χαρακτήρισε το ζήτημα ο Ανδρέας Κοτσανάς, ενώ ο Κώστας Καρακώστας επέμεινε πως το συγκεκριμένο δε γίνεται να μη συζητηθεί άμεσα, από τη στιγμή που έχουν προκύψει προβλήματα στην κυκλοφορία και ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Αναρωτήθηκε μάλιστα πώς μπορεί να αρνείται το Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει κάτι που συζητά όλη η πόλη. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, θέλησε να διευκρινίσει πως πρόκειται για ένα θέμα που θα τεθεί επί τάπητος στην Επιτροπή Διαβούλευσης την προσεχή Τετάρτη και για το λόγο αυτό θα έρθει προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση. Ο Σπύρος Τσέλιος ζήτησε να υπάρξει δέσμευση ώστε μέχρι τις 5 Οκτωβρίου (οπότε και θα έχει συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης) να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα, μετά από ψηφοφορία που έγινε, ήταν να μη συζητηθεί το θέμα της αντιδρόμισης της Ψανής που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει τους πολίτες, με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να επιλέξει σε ένδειξη διαμαρτυρίας…την έξοδό της από την αίθουσα.Στη συνέχεια, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κατέθεσαν εγγράφως στον Πρόεδρο του Σώματος, αίτηση για έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την «ανάκληση της απόφασης που αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δυτικό παραλιακό μέτωπο της πόλης (αντιδρόμιση Ψανής)».

lepantomag.gr

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

psani2

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.