Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

“Nα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι για την καρδιολογική”

“Nα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι για την καρδιολογική”

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΣτην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, παραβρέθηκε και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου έγινε εκτενής ενημέρωση και συζήτηση των προβλημάτων και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν την υποστελέχωση βασικών τμημάτων του Νοσοκομείου των οποίων η λειτουργία βασίζεται πλέον στην υπερπροσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών ενώ οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες.
Το κυριότερο πρόβλημα όμως συνεχίζει να το αντιμετωπίζει η Καρδιολογική Κλινική η οποία με το νέο έτος απειλείται με κλείσιμο, αφού μέρα με την μέρα αποδυναμώνεται, υπογραμμίζει ο Ιατρικός Σύλλογος τονίζοντας πως οι μετακινήσεις γιατρών από άλλα Νοσοκομεία και ο διορισμός Επικουρικών, είναι προσωρινές λύσεις αλλά δεν αντιμετωπίζουν οριστικά το πρόβλημα ενώ η μόνη λύση είναι άμεση προκήρυξη θέσεων Διευθυντή και Επιμελητών.
Μέχρι όμως την οριστική λύση του προβλήματος, ο Ιατρικός Σύλλογος καλεί τους υπεύθυνους (υπουργείο,6η ΥΠΕ, Διοίκηση) να εξασφαλίσουν ασφαλή και συνεχή λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ness

  Προς agrinio*ό,τι θέλετε: Μη φωνάζετε για το νοσοκομείο, έτσι κι αλλιώς δε νοιάζεται κανένας. Και να πεθάνει κανένας, κιχ δε βγάλει ο κόσμος. Μόνο για να κάνουμε τους μάγκες του καναπέ είμαστε καλοί

 2. pol

  Πολλαπλασιάζονται οι ανεύθυνοι ειδικοί τεχνοκράτες σε θέσεις ανευθυνότητας, από τους αδίστακτους, ανάλγητους και ανεύθυνους πολιτικάντηδες.
  Πάρτε το χαμπάρι υπηρέτες του λαού είστε και όχι των δικών σας ιδιοτελών συμφερόντων.
  Αμμεσα θα έπρεπε να κληθούν να ξεράσουν αυτά που έφαγαν οι βουλιμικοί κομπιναδόροι της πολιτικής και του δημόσιου τομέα.
  Να ζητηθούν ευθύνες από αυτούς που ρήμαξαν τα ταμεία και τους Δημόσιους οργανισμούς κοινής Ωφελείας (Διοικητές και λοιποί παχυλά αμειβόμενοι και παρατρεχάμενοι.
  Και ο λαός πένης, εξαθλιωμένος, αλλά όχι νικημένος, μα θυμωμένος, αμύνεται, φωνάζει, κραυγάζει, σας μουντζώνει, πολιτκατζήδες της συμφοράς. Τον πνίγει το δίκιο.
  «Όσοι δεν τιμωρούν τους κακούς θέλουν να αδικούν τους καλούς: Οι μη κολάζοντες τους κακούς βούλονται αδικείσθαι τους αγαθούς» (Πυθαγόρας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.