Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Nα λείπουν οι ειρωνείες…

DSCN1081Ένταση μεταξύ του δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλου επικράτησε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διαβούλευσης για το νέο υγειονομικό χάρτη που είναι σε εξέλιξη. Η ευθύνη της έντασης βαραίνει τον κ.Γιαννόπουλο που δεν είχε την… υπομονή να ακούσει αλήθειες από τον δήμαρχο Αγρινίου.
Ο Γ.Παπαναστασίου λαμβάνοντας το λόγο μετά την εισήγηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως γίνεται διαβούλευση και καλό το σχέδιο ως βάση συζήτησης, πέραν των επιμέρους διαφωνιών που μπορεί να υπάρχουν. Εκφράζοντας τον μέσο Αγρινιώτη όμως ο δήμαρχος- που υπενθύμισε τα συλλαλητήρια και πόσο σημαντικό είναι το θέμα για το Νομό- αναρωτήθηκε που θα βρεθούν οι οικονομικό πόροι προσθέτοντας χαρακτηριστικά: « ένα χρόνο δεν μπορείτε να προκηρύξετε τη θέση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Αγρινίου, μια απλή διαδικασία, ένα χρόνο δεν λειτουργούν οι καρδιολογικές κλινικές, πως θα μιλήσουμε για καρδιολόγους στα Κέντρα Υγείας». Κάπου εκεί θίχτηκε ο κ. Γιαννόπουλος και διέκοψε τον δήμαρχο λέγοντας ειρωνικά: «συνδικαλισμό ήρθατε να κάνετε εδώ;». Ακολούθησε ένταση και ο Γ.Παπαναστασίου κάλεσε τον υποδιοικητή της ΥΠΕ να λύσει τα βασικά προβλήματα και να αφήσει τα λόγια τα μεγάλα.
Εν συνεχεία πήρε το λόγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν.Καραπάνος που απευθυνόμενος στον κ. Γιαννόπουλο τον κάλεσε να αφήσει τις ειρωνείες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. pol

    Η υγεία είναι ένα από τα σοβαρότερα αγαθά πάνω σε αυτό τον πλανήτη που ονομάζετε γη. Πειραματισμοί ραψίματα και κοψίματα δεν χωρούν στην ονομαζόμενη Δημόσια Υγεία. Το ανάγλυφο και το ιδιόμορφο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας δεν επιτρέπει κλεισίματα κλινικών και ελλιπή στελέχωση ιατρικού, Νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Θέτονται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, που πληρώνουν αδρά εδώ και χρόνια τις εισφορές τους στα ταμεία των οργανισμών που ανήκουν και απολαβές δεν βλέπουν από τον κρατικό μηχανισμό και τους παρατρεχάμενους που διαχειρίζονται το κομμάτι της υγείας. Γι αυτό πειραματισμοί δεν χωράνε στο κομμάτι αυτό.
    Ο Νομός μας δεν φτάνει που έχει βυθιστεί εδώ και χρόνια από όλες τις υγιείς δομές τώρα προσπαθούν κάποιοι να τον συν θλίψουν και να τον εξαφανίσουν από το χάρτη.
    Έλεος ποια πότε θα γίνει μια σωστή δουλειά και όχι πρόχειρο – δουλειές του ποδαριού. Οργάνωση και νοικοκύρεμα λείπεται , καθώς και όρεξη για δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.