Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Nομικά οι εμποροι για τα “ραβασάκια” του ΟΑΕΕ

   IMG_0703-300x225Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου επανέρχεται στο φλέγον θέμα του ΟΑΕΕ και τα «εκβιαστικά και απειλητικά σημειώματα του» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Τονίζει πως   η ειδική για το συγκεκριμένο θέμα ανοιχτή σύσκεψη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφάσισε – παράλληλα με τις συνδικαλιστικές δράσεις – να οργανωθεί και να προχωρήσει και η νομική αντιπαράθεση ενάντια «στην συγκεκριμένη προκλητική αδικία και αυθαιρεσία». Γνωστοποιεί λοιπόν τις συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί κάθε έμπορος   που έχει λάβει σχετικό σημείωμα από τον ΟΑΕΕ. Αναλυτικά η παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου:

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ

                                 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Είναι γνωστό ότι το δίκαιο και το σωστό, όσο εξόφθαλμα κι αν είναι, δεν αναγνωρίζονται ούτε αποκτούνται αν κάποιος δεν αγωνιστεί γι αυτά.

Πολύ δε περισσότερο σήμερα που είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που τόσο η ίδια όσο και οι υπό την εποπτεία της οργανισμοί, αποτελούν – με βάση τις αποφάσεις τους και τις ενέργειές τους – τον ορισμό της αναλγησίας, της αδικίας και της εχθρότητας απέναντι στο λαό.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το τελευταίο διάστημα πολλοί από εμάς έχουμε λάβει εκβιαστικά και απειλητικά σημειώματα του ΟΑΕΕ, με τα οποία καλούμαστε να πάμε να εξοφλήσουμε ή να ρυθμίσουμε τις οφειλές μας.

Με αυτά τα τρομοκρατικά σημειώματά του ο ΟΑΕΕ απαιτεί από μέρους μας χρήματα και προσαυξήσεις επ αυτών για υπηρεσίες που αρνούνταν να μας παράσχει και μας είχε απαγορεύσει και απαγορεύει για συγκεκριμένα κατά άτομο χρονικά διαστήματα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε.(κλάδος ασθένειας, υγείας, πρόνοιας, φάρμακο)

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η ειδική για το συγκεκριμένο θέμα ανοιχτή σύσκεψη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποφάσισε – παράλληλα με τις συνδικαλιστικές δράσεις – να οργανωθεί και να προχωρήσει και η νομική αντιπαράθεση ενάντια στην συγκεκριμένη προκλητική αδικία και αυθαιρεσία.

Για να είναι όμως αυτή η προσπάθεια αποτελεσματική απαιτούνται συγκεκριμένες ενέργειες και πριν απ όλα χρειάζεται ο κάθε συνάδελφος – που έχει λάβει σχετικό σημείωμα από τον ΟΑΕΕ – να καταθέσει συγκεκριμένη ΑΙΤΗΣΗ προς τον ΟΑΕΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα που πρέπει ο καθένας μας να κάνει ατομικά και να το γνωστοποιήσει στον Σύλλογο.

Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν συλλογικά και με τον Σύλλογο μπροστά και με συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους.

                                                                                                  ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α

Στην ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος επισυνάπτει αίτηση που πρέπειοι έμποροι να  συμπληρώσουν και να καταθέσουν στον ΟΑΕΕ. Γνωστοποιεί επίσης ως   τηλέφωνα συνεννόησης: 2641031569 (Σύλλογος)– 2641055448 (Παπαζήση Χάιδω)

  

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.