Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Nτίνα Σαμαρά στις Φυτείες: Η νίκη είναι δική μας

Nτίνα Σαμαρά στις Φυτείες: Η νίκη είναι δική μας

1
2

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού το “ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή ευθύνης” στις Φυτείες. Συνδημότες μας από Παπαδάτου, Ρίβιο, Αγ Στέφανο, Φυτείες και Κουβαρά παρευρέθηκαν και άκουσαν την ομιλία της κ. Ντίνας Σαμαρά την οποία προλόγισε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Αγρινίου κ. Νίκος Καζαντζής.
Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Φαρμάκης. Παίρνοντας το λόγο η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου, αφού ανέφερε μια σειρά από σημαντικά έργα που έγιναν στην Δημοτική ενότητα των Φυτειών έθεσε ξανά το δίλημμα αυτών τον εκλογών « συντήρηση και οπισθοδρόμηση ή πρόοδος και ανάπτυξη»;
«Λέμε ΝΑΙ σε ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας, λέμε ΟΧΙ στην αδιαφάνεια και στην αδικία κατά των Δημοτών, ΟΧΙ σε αυτούς που άφησαν τεράστια χρέη στον Δήμο μας και ΟΧΙ σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την ΕΑΣ Ξηρομέρου».
Όταν «θέλουμε μπορούμε» συνέχισε η κ. Ντίνα Σαμαρά αναφερόμενη στο θέμα των Λυκειακών τάξεων Φυτειών και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. «ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ», «Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» είπε η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ντίνα Σαμαρά κλείνοντας την ομιλία της .

3

4

IMG_4241

IMG_4363

IMG_4389

IMG_4466

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.