Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Ν.Δ. : εμπλοκή με τα μέλη της ενότητας Μεδεώνος

Τραγέλαφος: οι λίστες των μελών της ΝΔ της ενότητας Μεδεώνος  αντι για το δήμο Ακτίου Βόνιτσας εστάλησαν στο  δήμο Ξηρομέρου. Εμπλοκή και διαμαρτυρίες…
po-ekloges-nd-vonitsa


Μπάχαλο η διαδικασία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Οι λίστες των μελών με το δικαίωμα ψήφου της ενότητας Μεδεωνος έχουν σταλεί στο δήμο Ξηρομέρου με αποτέλεσμα τα μέλη να περιμένουν στη Βόνιτσα χωρίς να τους επιτρέπεται να ψηφίσουν.
Σύμφωνα με το katounanews.blogspot.gr, ενώ η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά το πρωί για τα μέλη της Ν.Δ. (εκλέγουν συνέδρους, προέδρους και μέλη  δημοτικών τοπικών επιτροπών) όταν προσήλθαν για να ψηφίσουν άτομα από Κατούνα Τρύφου, Kομπωτή και άλλα χωριά της ενότητας Μεδεώνος   δεν τους το επέτρεψε  ο δικαστικός αντιπρόσωπος και δικαίως μιας και το κόμμα τις λίστες τις είχε στείλει στο Δήμο Ξηρομέρου.
Πάντως μέχρι αυτή την στιγμή ψηφίζουν τα μέλη της ενότητας Ανακτορίου και Παλαίρου ενώ  της Δ.Ε. Μεδεώνος περιμένουν εντολή από τον υπεύθυνο από τα κεντρικά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα καταγράφονται διαμαρτυρίες των μελών της Ν.Δ. προς το κόμμα τους αφού μπήκαν σε έξοδα για να φτάσουν στη Βόνιτσα και πλέον θα πρέπει να μετακινηθούν στο Αστακό.
Όπως επισημαίνεται , όλα δείχνουν πως θα κατατεθεί ένσταση με πιθανότητα να ακυρωθούν οι εκλογές.po-ekloges-nd-vonitsa1

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.