Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

N.E.ΠΑΣΟΚ: Η μάχη των ιδεών και των αξιών δεν έχει ορίζοντα τις εκλογές

N.E.ΠΑΣΟΚ: Η μάχη των ιδεών και των αξιών δεν έχει ορίζοντα τις εκλογές

imagesH Νoμαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε μια σημαντική χρονική συγκυρία για τη χώρα και υπό το βάρος μιας συνεχιζόμενης κρίσης που άλλαξε τα δεδομένα της ζωής μας, που ο φόβος και ο θυμός είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα, οι πολίτες με ωριμότητα έκαναν τις επιλογές τους τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο όσο και σε αυτό της ευρωβουλής.
Ευχόμαστε στους δημάρχους που εκλέχτηκαν και στον περιφερειάρχη, που ανανέωσε την θητεία του, να ανταποκριθούν επαρκώς στις προσδοκίες των τοπικών κοινωνιών.
Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους να συνδράμουν αποφασιστικά χωρίς παρωπίδες και αδόκιμα πολιτικά στερεότυπα στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Ευχόμαστε στους ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν, όλων των πολιτικών σχηματισμών, να υπερασπιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα σε μια Ευρώπη περισσότερο δημοκρατική, περισσότερο αλληλέγγυα, περισσότερο ανθρώπινη.
Επίσης, για όσους δοκιμάστηκαν σε αυτές τις εκλογές και δεν εκλέχθηκαν, τους παροτρύνουμε να υπερασπιστούν τις ιδέες τους και τις αξίες που πρεσβεύουν με την ίδια διάθεση που το έκαναν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Η μάχη των ιδεών και των αξιών δεν έχει ορίζοντα τις εκλογές και δεν δίνεται μόνο στις κλειστές αίθουσες των συνεδριάσεων.
Τη μάχη για τις ιδέες μας και τις αξίες μας οφείλουμε να τη δίνουμε στο πεδίο της ανοιχτής κοινωνίας με τον λόγο μας και τη συμπεριφορά μας, στηρίζοντας αλλά και στηριζόμενοι σε εκείνους που αγωνίζονται για τις ίδιες ιδέες και αξίες, προσπαθώντας να δώσουμε φωνή, ρυθμό και δύναμη στην οργανωμένη σιωπή των συμπολιτών μας.

Αγρίνιο, 29 Μαΐου 2014
Από την Ν. Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.