Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Ν. Κωστένογλου: Μεταλλαχθήκαμε στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε μια καθαρή νίκη

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Ν. Κωστένογλου μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-1 , μίλησε για μετάλλαξη της ομάδας του στην επανάληψη και μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Αναλυτικά ανέφερε o προπονητής της ΑΕΚ:

« Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά και μέχρι το είκοσι είμασταν καλοί. Μετά χάσαμε τις ισορροπίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και δε δεχθήκαμε φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αγωνίστηκαν σήμερα.

Σήμερα από το είκοσι ως το 45′ δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ηρεμία, κυκλοφορήσαμε περισσότερο τη μπάλα και καταφέραμε να πετύχουμε μια καθαρή νίκη. Στο δεύτερο μέρος περιορίσαμε τα λάθη που είχαμε στο πρώτο μέρος και κερδίσαμε δεύτερες μπάλες που δεν κάναμε στο πρώτο μέρος. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα να κυριαρχεί σε όλο το ματς.

Η ομάδα μεταλλάχθηκε στο δεύτερο μέρος. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε για την ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών που έχουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον κ. Ίβιτς και τους υπολοίπους. Μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε άλλη εικόνα και άλλο χαρακτήρα στην ομάδα μας.

Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας. Είναι κάτι που το βιώνουμε συνέχεια και θα το βιώσουμε και στο μέλλον.

Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα δικαιωθώ όσον αφορά τις πενήντα χιλιάδες κόσμο. «Φοβάμαι» μήπως πέσω κι έξω… (κι έχουμε ακόμη περισσότερους).

Σίγουρα ο Λιβάια είναι ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ. Σε μια ομάδα για να είναι καλή η λειτουργία της δεν μπορεί να είναι όλοι ηγέτες. Όλοι συμπληρώνουν και παίρνουν από την πίτα της επιτυχίας.

Ο Παναιτωλικός είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει ένα εξαιρετικό πρόεδρο, υποδομές, βοηθητικά και θεωρώ ότι θα έχει διαχρονική παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.