Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Να αλλάξει αυτοδιοικητικό μετερέζι σκέφτεται ο Βλάσσης Σφυρής

Σύμφωνα με όσα διακινούνται στις (παρα)πολιτικές κουβέντες, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Βλάσσης Σφυρής ανήκει σήμερα στο δυναμικό της παράταξης του Παύλου Μοσχολιού  έχοντας εκλεγεί δύο θητείες και έχοντας διατελέσει και αντιδήμαρχος.

Συμμετέχει και στο Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( ΕΕΤΑΑ ΑΕ ) προτεινόμενος μάλιστα από το Υπουργείο  Εσωτερικών (επί ΣΥΡΙΖΑ…).

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ο ίδιος φέρεται να εκμυστηρεύεται ένας λόγος για τον οποίο σκέφτεται τη μεταπήδηση του στον περιφερειακό θεσμό είναι η δυνατότητα για μεγαλύτερη προσφορά  στα θέματα του πρωτογενούς τομέα καθώς διαθέτει και την εμπειρία του ΓΟΕΒ.

Απομένει λοιπόν να δούμε σε ποιού το ψηφοδέλτιο καθώς πολλά θα κριθούν και από τον «γάμο» Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ο Σφυρής είναι δημοτικός σύμβουλος με τον Μοσχολιο…είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ…θέλει να κατέβει υποψήφιος με τον Κατσιφάρα…ήταν στην ομιλία του Τραπεζίωτη στο ξενοδοχείο Αλεξάντερ…στο βάθος το πεζει και λιγο ΚΚΕ..όπως λέει και ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ …ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.