Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

Να απαντήσει ο καταγγέλλων…

dscn3713

Λογικό και επόμενο είναι η παραίτηση του Κώστα Ρόκου να αξιοποιηθεί από την αντιπολίτευση για να πληγεί η δημοτική Αρχή Αγρινίου. Λογικό και επόμενο επίσης να γεννώνται ερωτήματα από την ανακοίνωση Ρόκου. Το θέμα όμως είναι ποιος καλείται να απαντήσει σε αυτά…
Το ζήτημα λοιπόν δεν άφησε ασχολίαστο ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός που προέβη λοιπόν στην εξής αναφορά (μέσω facebook):
«Λέω μήπως…
Η παραίτηση ενός δημοτικού συμβούλου είναι κυρίως θέμα του ιδίου και της παράταξής του.
Η παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος εκλέγεται και με ψήφους πέραν της παράταξής του είναι θέμα όλων μας.
Ακόμη περισσότερο όταν με την παραίτησή του καταγγέλλει ζητήματα ηθικής τάξεως στον Δήμο.
Μήπως λοιπόν ο παραιτηθείς Πρόεδρος πρέπει να πει σε όλους πoια είναι τα θέματα ηθικής τάξεως που καταγγέλλει;
Μήπως ο Δήμαρχος, τρεις μέρες τώρα από την παραίτηση, πρέπει να απαντήσει στις σοβαρές αυτές καταγγελίες;;;
Λέω μήπως…»
Αυτό το σχόλιο του κ. Μοσχολιού έθεσε το agrinionews.gr υπόψιν συνεργατών του δημάρχου και έλαβε την ακόλουθη απάντηση με νόημα πως «είθισται να απαντούν οι καταγγέλλοντες και όχι οι καταγγελλόμενοι . Κάτι άλλωστε που αναγνωρίζει και ο κ.Μοσχολιός όταν αναφέρει πως ο παραιτηθείς Πρόεδρος πρέπει να πει σε όλους πoια είναι τα θέματα ηθικής τάξεως που καταγγέλλει».
Λογική ακούγεται και αυτή η απάντηση.
Το γάντι λοιπόν πρωτίστως στο απερχόμενο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Ας διασαφηνίσει πρώτος αυτός τα ζητήματα ηθικής τάξης που επικαλέστηκε γενικά και αόριστα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.