Σάββατο, 23/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους από τα χόρτα καλεί τους ιδιοκτήτες ο δήμος Αγρινίου

oikopeda-me-xorta

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Ο Δήμος Αγρινίου  καλεί τους  ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από οικισμούς, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες αποψίλωσης  και απομάκρυνσης τυχόν εύφλεκτων υλικών και σκουπιδιών για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς κατά την αντιπυρική περίοδο η οποία καθορίζεται από την  1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο Δήμος θα προχωρήσει στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό των εκτάσεων  με  επιβολή προστίμου στους ιδιοκτήτες  και παράλληλη υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

6 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Τους ρωτησε κανεις ομως αν εχουν να τα καθαρισουν; Υποβολή μηνυσης !!! Το βρήκαμε τωρα. Καλα θα κανει ο καθε Δημος να καθαρισει πρωτα τα δικα του κομματια που εχουν περασει τα χορτα το 1 μετρο και σουλατσαρουν τα ερπετα και οι λουριτες στα μπαλκονια των σπιτιων. Αααα και να ραντισει και κανενα υπονομο να ψοφισει καμια κατσαριδα και κανενα κουνουπι τιγρης γιατι το ΚΕΠΝΟ φωναζει…

 2. Αρτέμης STIHL ο χορτοκόπτης

  Θα έρθω εγώ να τα καθαρίσω και θα εισπράξω το πρόστιμο.
  #DOSE_PONO_GIA_NA_ TA_TSEPONO_

 3. Ανώνυμος

  Έπρεπε ο Δήμος να είχε επέμβει στην περιμετρική που δεν περνάς από το πεζοδρόμιο λόγω χόρτων και παραμελημενους φράχτες σπιτιων

 4. Περιπατητής

  Έπρεπε ήδη να είχε επέμβει, στην περιμετρική δεν περνάς από το πεζοδρόμιο λίγο τα παρατημένα οικόπεδα, λίγο οι φράχτες δεν έχουμε συνείδηση ως πολίτες

 5. Λαυρέντης

  Τα οικόπεδα αποψιλώνονται και με τσαπί όπως στο στρατό. Όποιος δεν έκανε θητεία με σαγιονάρες και φραπέ στο Δοκίμι ξέρει. Χωρίς βενζίνες και μηχανήματα. Ευρώ δεν χρειάζεται και γυμνάζει όλο το κορμί.
  Όποιος κυκλοφορεί στην περιφέρεια της πόλης τα πρωινά, θα δει τον καταστροφέα του δήμου να καθαρίζει όπου μπορεί με τους πόρους και τα μέσα που διαθέτει. Όποιος κυκλοφορεί νωρίς το βράδυ θα δεις κάποιος τύπους με λευκές φόρμες να ψεκάζουν για τα κουνούπια όπως τους είδα κι εγώ προχθές στη διασταύρωση των οδών Παπαστράτου και Ρίτσου.
  Αν δεν θέλετε να σας δαγκώνουν τα φίδια και να σας τσιμπούν τα κουνούπια, φροντίστε να ξεβρωμήσετε τις ιδιοκτησίες έγκαιρα κι αφήστε τι κάνει ο δήμος, η περιφέρεια κι ο Θεός!

 6. Αρτέμης STIHL ο χορτοκόπτης

  Ξέχασα κάτι.
  #DOSE_PONO_GIA_NA_ TA_TSEPONO_

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.