Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Να οργανώσουμε από τώρα την καλοκαιρινή εκκένωση του Αγρινίου!

Να οργανώσουμε από τώρα την καλοκαιρινή εκκένωση του Αγρινίου!

Υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν κάποια Κυριακή ανοιχτά τα μαγαζιά!

dimotikio

Κατ’ αρχήν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Δεν χρειάζεται πανικός. Εντάξει, είπε ένας κύριος της κυβέρνησης ότι τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές δεν τα ήθελε η προοδευτική μας κυβέρνηση αλλά δεν γινόταν να το αποφύγουμε και σε τελική ανάλυση μπορεί να είναι και εκσυγχρονισμός! Ήταν ανένδοτοι οι δανειστές και πλέον δεν υπάρχουν γερμανοτσολιάδες που να πάνε αντίθετα στα λαϊκά συμφέροντα. Ως γνωστόν λαϊκό συμφέρον την σήμερον ημέρα είναι να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση- που καθυστέρησε γιατί διαπραγματευόμασταν- και να πάρουμε λεφτά.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα μαγαζιά η αριστερή(στην πλειοψηφία της) κυβέρνησή μας συμφώνησε να ανοίγουν όλες τις Κυριακές από Μάιο μέχρι Οκτώβριο εκεί  όπου είναι τουριστικές οι περιοχές. Εμείς δεν είμαστε τουριστική περιοχή στο Αγρίνιο, εντάξει το Μεσολόγγι, η Ναύπακτος είναι, εκεί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, να δούμε τι θα τα κάνουν τα λεφτά, μαζί τους θα τα πάρουν; Αφού ο κόσμος δεν έχει λεφτά κλπ, κλπ… Τώρα αν υπάρξει κίνηση και φανεί ότι ήταν άλλη μια ιδεοληψία και τι έγινε; Θα το καταπιούμε κι αυτό, σάμπως θα είναι το πρώτο ή το τελευταίο;

Από κει και πέρα, καλό είναι να οργανώνουμε την αντίστασή μας τουλάχιστον εδώ στο μαρτυρικό και φιλημένο από το Θεό Αγρίνιο. Καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητες δυνάμεις για να τα κάνουμε όλα λίμπα ας κάνουμε κάτι που το ξέρουμε καλά. Να λείπουμε! Να μην είναι κανείς εδώ Κυριακή το καλοκαίρι! Έτσι κι αλλιώς δεν είναι, αλλά να οργανωθούμε τόσο καλά ώστε να μην υπάρχει ψυχή, να μάθουνε οι νεοφιλελέδες. Να εξαφανιστούμε στα εξοχικά μας και στα τροχόσπιτά μας στην Βελά, στη Μαμάκω, ολούθε, everywhere! Να δείξουμε ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς, ότι όλοι έχουν δικαίωμα στις διακοπές και στα μπάνια.

Να μείνουμε για πάντα αντιτουριστικό μέρος! Μέρος που σιχαίνεται να περνάει ο ξένος(εκτός αν είναι Γεωργιανός με ποινικό μητρώο ή συναγωνιστής με βανάκι και παιδιά στο μεροκάματο). Να μείνουμε πάντα μεταξύ μας. Πάντα σε αργία, πάντα με δουλειά «σταθερή και μόνιμη», σε κάποια υπηρεσία όπου πάμε στις 10 και φεύγουμε 1.15. Και να πάρει πρωτοβουλία ο δήμαρχος, να μη χαζεύει! Τώρα να κανονίσει δημοτικό συμβούλιο και να καταστρώσει πρόγραμμα εκκένωσης της πόλης για όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού! Όποιος μένει και είναι ξημερώματα Κυριακής εδώ θα θεωρείται δωσίλογος και καταδότης! Θάνατος στις φιλελέ Κυριακές. Ναι στον σοσιαλισμό της εκδρομής και του εξοχικού! Venceremos!

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε ότι ήδη μας έχουν κάνει ένα πραξικόπημα με τα H&M! Είναι αδίστακτοι. This is a coup!

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.